SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dinamo se întărește în toate compartimentele: „Azi semnăm cu el!”. Ce fotbaliști mai așteaptă Rednic

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 11:04,
Dinamo
Dinamo

„Câinii” pun la cale ultimele mutări pe piața transferurilor, iar antrenorul Mircea Rednic vrea să întărească lotul semnificativ pentru a fi sigur de un parcurs bun al echipei sale!

La scurt timp după ce a fost anunțată revenirea de senzație a lui Florin Răducioiu în cadrul clubului, dinamoviștii au oferit ultimele detalii și despre viitori jucători. Directorul executiv al echipei, Iuliu Mureșan, a dezvăluit că în cursul zilei de astăzi Michel Espinosa va semna un angajament cu Dinamo. Totodată, oficialul alb-roșilor a mărturisit că zilele următoare Mircea Rednic urmează să se decidă și asupra unor atacanți.

”Azi semnăm cu un mijlocaș, de 1,90m, care cu siguranță ne va ajuta. Este vorba despre Espinosa. Mircea Rednic este mulțumit de el. Azi vom parafa contractul. Mai avem un vârf în probă, asupra căruia ne vom decide până duminică. Dar, va mai veni un atacant pentru că suferim la acest capitol. Ne trebuie un atacant care să dea goluri, ceea ce până acum nu am avut. Toți sunt jucători pe care-i știe și Mircea, și-a dat girul asupra lor”, a spus Iuliu Mureșan, pentru digisport.ro.

Potrivit informațiilor, atacanții Ismail Issa și Tomas Vestenicky sunt ceilalți doi fotbaliști la care Iuliu Mureșan a făcut referire în declarația sa.

200.000 de euro este cota de piață a atacantului bulgar, Ismail Issa. Jucătorul e liber de contract din vară, după ce a plecat de la de la Cherno More. A mai jucat la echipe precum Levski Sofia, Karabukspor, Litex, Sheriff Tiraspol sau Beroe Stara Zagora.

300.000 de euro este valoarea de transfer a slovacului Tomas Vestenicky, care este liber și el din luna iulie, când a plecat de la echipa rusă Chaika Peschanokopskoe, din liga a treia. De-a lungul carierei, el a mai jucat la FC Nistra, AS Roma, Modena și Cracovia.

Citește și UN NUME GREU REVINE ÎN ȘTEFAN CEL MARE! MIRCEA REDNIC ANUNȚĂ: „AM DISCUTAT CU EL ȘI A ACCEPTAT”

iuliu mureșandeclaratiimichel espinosarednicliga 1realitateadinamo