Dinamo și-a stabilit prima țintă din această vară! „Câinii” au pus ochii pe un fost elev al lui Gică Hagi

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 12:25,
Dinamo
Dinamo

Formația din Ștefan cel Mare pare că nu reușește să se regăsească nici după finalul sezonului de coșmar, astfel că „alb-roșii” o vor lua de la început și în noua ediție a Ligii 1!

Dinamo va intra din nou în această vară într-un proces de reconstrucție, asta după ce jucătorii importanți ai echipei intenționează să plece din „Groapă” din cauza problemelor financiare. Astfel, fotbaliști precum Vlad Achim, Alexandru Răuță, Adam Nemec, Ante Puljic, Diego Fabbrini și chiar Deian Sorescu au zilele numărate în Ștefan cel Mare, dacă conducerea clubului nu reușește să le asigure acestora siguranța financiară.

Un alt aspect care îi țin pe „alb-roșii” în șah este cel al interdicției de a mai face transferuri din partea FIFA, din cauza datoriilor financiare către fostul fotbalist al echipei, Isma Lopez. Dinamoviștii așteaptă în aceste momente un semnal din partea forului mondial sau din partea celor de la TAS pentru a putea avea dreptul de a legitima jucători.

Potrivit informațiilor GSP, Dinamo și-ar fi stabilit deja și prioritatea numărul unu din această vară, astfel că Andreas Calcan, ultima oară la Poli Iași, ar fi intrat în vizorul „câinilor”. Mijlocașul în vârstă de 27 de ani este liber de angajament în momentul de față și poate veni gratis în Ștefan cel Mare.

350.000 de euro este cota de piață a lui Calcan, potrivit site-ului de specialitate Transfermakt.com. Fotbalistul a mai evoluat de-a lungul carierei sale pentru formații precum U Cluj, Rm. Vâlcea, Willem II, Dordrecht, Almere City, Viitorul, Ujpest şi Poli Iaşi.

Citește și NOUA CONDUCERE ADMINISTRATIVĂ A LUI DINAMO, MESAJ CLAR PENTRU JUCĂTORI: „NIMENI NU E ȚINUT CU FORȚA!”

realitateadinamoandreas calcanliga 1transfer dinamo