Noua conducere administrativă a lui Dinamo, mesaj clar pentru jucători: „Nimeni nu e ținut cu forța!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 11:40,
Dinamo
Dinamo

Formația din Ștefan cel Mare speră ca prin venirea președintelui Iuliu Mureșan, dar și a oamenilor din jurul său, să rezolve problemele clubului și lucrurile să intre în normalitate!

Venirea lui Iuliu Mureșan la Dinamo este văzută cu ochi buni de către de fanii „câinilor”, care au încredere în capacitatea acestuia de a gestiona situația extrem de delicată în care se află clubul în momentul de față. Mureșan nu a venit singur în „Groapă”, astfel că i-a cooptat de partea sa și pe Răzvan Zăvăleanu și Mihai Matei, oamenii alături de care a reușit să depășească cu brio perioada insolvenței și pe vremea în care activau la CFR Cluj.

Administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, a vorbit despre situația jucătorilor în această perioadă, din punct de vedere al salariilor restante, și a dezvăluit că actuala conducere intenționează să le achite acestora drepturile bănești în viitorul apropiat. Totodată, oficialul clubului a vorbit și despre investitorii spanioli, care nu au mai dat vreun semn de la intrarea echipei în insolvență.

”Am discutat cu jucătorii, vom face eforturi pentru a le plăti lunar salariile lor. Am creat un buget, ne vom întinde cât ne permite plapuma. Cei care nu doresc să continue vor pleca, nimeni nu e ținut cu forța, poate sunt unii care vor să renegocieze. Noi vrem să le achităm drepturile restante, dacă nu integral, într-un procent foarte mare.

Citește și DUŞAN UHRIN, LUAT LA ROST: ,,NU ŞTIE ÎN CE A INTRAT? NU S-A DUS LA NELUŢU VARGA SAU ROTARU” 

Nimeni din partea acționarului majoritar nu a luat legătura cu noi în ultimele 2 săptămâni, de la intrarea în insolvență. Și sunt o mulțime de persoane angajate pe diverse posturi și au de recuperat sume comparabile cu salariile jucătorilor.Oricum de azi Adunarea Generală a Acționarilor este suspendată. DDB a apelat la serviciile mele, ei au ținut clubul în viață prin împrumuturi.

Dacă societatea intra în incapacitate de plată, administratorii societății erau trași la răspundere penal, e vorba de Constantin Eftimescu. Cred că o să apară (n.r. Mesia) când lucrurile sunt clare la Dinamo, când se va afla care sunt datoriile, care este lotul. Atunci vom încerca să atragem un investitor”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit Digi Sport.

Citește și PREVIZIUNI NEPLĂCUTE DESPRE VIITORUL LUI DINAMO: ,,NU CRED CĂ VA AVEA ŞANSE MARI DE A REZISTA ÎN LIGA 1”

realitatealiga 1dinamorobert zavaleanudeclaratii