Dinamo sparge banca! Salariul astronomic propus goalkeeperului dorit în Ștefan cel Mare

Articol de George Drafta - Publicat marți, 08 septembrie 2020, ora 15:01,
cortacero

Dinamo ar putea să devină după mult timp echipa în cadrul căreia să se afle cel mai bine plătit fotbalist din prima divizie românească. 

Oficialii câinilor poartă negocieri cu Tomas Mejias Osorio, portar care se află sub contract cu Middlesbrough în acest moment. Se pare că fotbalistul de 31 de ani și-ar fi dat acordul pentru un transfer la roș-albi, conform surselor gsp.ro. Iar spaniolul urmează să își pună semnătura pe un angajament valabil doi ani de zile cu Dinamo. El ar reprezenta cea mai scumpă achiziție a verii pentru clubul preluat de aproape o lună de investitorii spanioli.

Osorio ar urma să aibă un salariu de 20.000 de euro pe lună, la fel ca și polonezul Janusz Gol, care a semnat cu Dinamo tot în această vară. Goalkeeperul este format la Real Madrid și a mai jucat în carieră pentru Rayo Vallecano și Omonia Nicosia. El a prins o dată și echipa galacticilor în urmă cu 9 ani când titularul de atunci al trupei blanco s-a accidentat. Osorio este tetat să părăsească Anglia după ce în stagiunea trecută a bifat doar două meciuri în triocul lui Middlesbrough.

CITEȘTE ȘI –>> OFICIAL | Un “extraterestru” a ajuns în București și vine să o ducă pe Dinamo în play-off! 

Middlesbroughtransferrealitateadinamoosorioreal madridcortacero
Christian-Eriksen–c-970×500

Christian Eriksen, mesaj pentru colegii de la Inter! Care mai este starea sa

euro 2020 minge

EURO 2020 | Bucureşti în prim-plan! Cum arată programul meciurilor de azi