SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dinamoviștii, cu moralul la pământ după derby-ul cu Rapid: „Suntem dezamăgiţi, suntem trişti”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 23:29,
RICARDO GRIGORE
RICARDO GRIGORE

Dinamo și Rapid au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci disputat sâmbătă seară, pe arena din Ștefan cel Mare, în cadrul etapei a 13-a a Ligii 1.

Fundașul alb-roșilor Ricardo Grigore s-a arătat dezamăgit de rezultatul partidei cu Rapid, dar fiind faptul că giuleștenii au restabilit egalitatea în prelungirile partidei.

Nu suntem mulţumiţi, pentru că am făcut un joc foarte bun. Din nou apare această neşansă pe final de meci. Suntem dezamăgiţi, suntem trişti. Din păcate neşansa, concentrarea în ultima parte de meci… nu ştiu dacă se poate antrena lucrul acesta.

Sper să învăţăm din aceste greşeli. Simţim şi noi că ne creăm mai multe ocazii de joc, stăm mai bine şi la fazele fixe. Va fi dificil fără suporteri, este greu, concentrarea este diferită. Sper din tot sufletul să înţelegem toţi românii, să treacă această perioadă”, a spus Grigore la Digi Sport.

Dinamoviştii au deschis scorul prin Torje ’55. Pentru Rapid a egalat Carnat ‘90+1. FC Rapid ocupă locul 6 în clasament, cu 22 de puncte, în timp ce Dinamo este pe 15, cu 8 puncte.

Citește și RAPID, GOL MARCAT ÎN PRELUNGIRILE MECIULUI CU DINAMO! CE REZULTAT A FOST ÎN DERBY

liga 1dinamofotbalrapidetapa 13