Dinamoviștii, cu ochii pe titlu? ”Se pot gândi să devină campioni!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 22:19,
dinamo bucurie

Sergiu Hanca crede că Dinamo se poate lupta pentru titlu în acest sezon!

Roș-albii au intrat în era spaniolă, iar fostul mijlocaș crede că ”Guriță” îi poate duce pe ”câini” spre titlul cu numărul 19 din istoria clubului.

Sezonul 2006/2007 este ultimul în care Dinamo a cucerit trofeul, iar Hanca crede că formația din Ștefan cel Mare va deveni din nou campioană dacă jucătorii vor fi capacitați la maxim de Contra.

”La ce jucători se aduc și la ce contracte se dau, cred că o să aibă rezultate foarte bune. Nu e ușor să aduci zece jucători și să îi faci să joace, să aibă relații de joc bune și să fie echipa foarte omogenă. E nevoie de puțin timp. Sunt jucători foarte buni.

Cred că depinde și de ei cât își doresc să arate că sunt fotbaliști de valoare. Trebuie să arate și în campionatul României. Dacă mister Contra îi capacitează la potențialul lor maxim, cu siguranță se pot gândi să devină campioni.

dinamo

 

 

 

Deci eu sunt sigur, așa cred, la cum am văzut echipa, că vor intra în play-off. Cu siguranță, dacă echipa va fi destul de omogenă până la play-off și dacă va fi o diferență mică de puncte, eu sunt sigur că va ataca titlul, pentru că nu este genul de persoană care să se mulțumească cu puțin.

Nu este genul de persoană care să cedeze și să fie acolo doar de dragul de a fi. Este acolo cu scopul de a forma o echipă și de a câștiga trofee.” a declarat Hanca la DigiSport.

Citește și Debutat la Real Madrid de Mourinho, s-a antrenat cu Iker Casillas şi De Gea. Povestea noului portar de la Dinamo

 

dinamorealitateadeclaratiisergiu hancaliga 1
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”