Dinamoviştii fac încă un pas înainte! „Vom lua încă 10% din acţiuni!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat miercuri, 10 iunie 2020, ora 14:14,
Dinamo

Dinamoviştii grupaţi în proiectul Doar Dinamo Bucureşti continuă să susţină financiar clubul din Ştefan cel Mare. Fanii vor vira încă 100.000 de euro în conturile clubului şi sunt gata să preia încă 10 procente din acţiuni.

Contribuţia financiară a proiectului va ajunge la 575.000 de euro, bani din care Dinamo şi-a plătit datoriile pentru obţinerea licenţei, dar şi salariile jucătorilor.

Suporterii au făcut anunţul pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Fanii îşi doresc să preia încă un pachet de 10 la sută din acţiunile clubului. Dacă programul Doar Dinamo Bucureşti va ajunge la 10.000 de membri cotizanţi, fanii îşi doresc să preia clubul de la Ionuţ Negoiţă.

„CÂTEVA LĂMURIRI

1. Știrea care a aparut azi-noapte în presă privind înregistrarea unui acord la LPF, este o știre veche de 10 zile.
Acordul respectiv a expirat vineri 5 iunie.
Este interesant că știrea a apărut pe mai multe site-uri de sport, aseară târziu, după anunțul nostru privind sesiunea de vot.

Am așteptat alte 5 zile după expirarea înțelegerii, pentru că am tot sperat să vină acei bani, dar nu au venit.

2. Dacă termenul limită era 5 iunie, dar asta nu înseamnă că viramentul celor 500.000€ trebuia să se facă în ultima zi.
Tot la fel, 60 de zile pentru preluarea clubului de către ProgramDDB, este un termen limită.
Asta nu înseamnă că nu poate fi preluat înainte de ultima zi.

Dacă spaniolii ar fi virat banii pe 5 iunie, nu înseamnă că ar fi preluat pachetul majoritar tot atunci. Ar fi cerut TIMP SUFICIENT pentru un due diligence care se poate întinde de 2 luni.
Ar fi sărit cineva în capul spaniolilor dacă cereau 2 luni pentru audit? Nu, dimpotrivă, am fi avut cu toții răbdare și am fi fost bucuroși că cineva are intenția să preia clubul.

3. De ce dorim să cumpărăm alte 10% din acțiuni acum?
Cu acest nou pachet de 10%, ProgramDDB va ajuge să dețină 20,06% din acțiunile clubului. Acest lucru ne va ajuta în negocierile pentru preluarea pachetului majoritar în condiții mai avantajoase.
Vom oferi detalii la momentul potrivit. Nu e indicat să intrăm acum în aceste detalii, care vor fi parte din negociere.

Dorim să achităm salariile restante ale jucătorilor înainte de meciul de sâmbătă cu Chindia. Credem că jucătorii au nevoie de o stare de spirit bună și gestul nostru poate ajuta în acest sens.
Preluarea clubului nu se poate face în câteva zile, dar jucătorii au nevoie de bani acum.
Acesta este un alt motiv pentru preluarea celor 10%.

4. A apărut acestă întrebare: ”Ce garanție avem că Negoiță nu bagă în buzunar prima tranșă din drepturile de televizare din sezonul următor.
– Acest lucru va fi specificat clar în protocolul care va fi semnat. Practic, dacă a afirmat că nu-l mai interesează echipa, nici astfel de drepturi nu trebuie să mai aibă.
– Vom cere actele să vedem și în ce măsură anumite procente din drepturile de televizare din sezonul următor sunt deja amanetate de Negoiță sau de terți.

5. Din partea Programului DDB va exista o deschidere totală față de orice potențial investitor, atât după semnarea acestui protocol, cât și după eventuala preluare a clubului de către suporteri.

Credem că investitorii vor avea mai multă încredere să negocieze cu noi decât cu Negoiță sau cu Draghia (patronul coaforului).

6. Dinamo a supraviețuit în ultimii ani fără investiții din partea actualului acționar majoritar. În ultimele luni, suporterii au fost singurii investitori care au făcut ceva pentru a ține echipa în viață.

Credem că acest Club poate avea o soartă mai bună în mâinile celor ce iubesc Dinamo.

Cu toții v-ați exprimat dorința ca acest club să nu mai rămână în mâinile actualului acționar majoritar. Demersul nostru are exact acest scop.

Aceasta este soluția pe care am găsit-o PENTRU CA DINAMO SĂ NU MAI RĂMÂNĂ LA NEGOIȚĂ” – au explicat fanii pe pagina de Facebook.

CÂINILOR, SUNTEȚI GATA DE LUPTĂ?Sunteți gata pentru un moment istoric? Dacă nu, tot ce scrie aici nu e pentru…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Marţi, 9 iunie 2020

 

doar dinamo bucurestiionuț negoițăactiunidinamoproiectfani
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”