Dinamoviștii, promisiune pentru fani: ”Sperăm să ne ridicăm la nivelul așteptărilor lor!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat vineri, 06 decembrie 2019, ora 19:03,
DINAMO fani

”Câinii” speră să se califice în play-off după doi ani de așteptare și să îi mulțumescă pe suporterii din Ștefan cel Mare.

Dinamo va juca cu Hermannstadt mâine, 7 decembrie, de la ora 20:30.

Mihai Popescu, 26 ani, a explicat că jucătorii rămân uniți, chiar dacă clubul se află într-o situație complicată. De asemenea, fundașul dinamovist speră ca roș-albii să îi facă fericiți pe suporteri și să ajungă la ”masa bogaților” din Liga 1.

”Aşteptări sunt, în primul rând vrem să ne primim banii, fie că e Moş Nicolae sau nu, dar cu ocazia acestei Sărbători în primul rând sperăm să câştigăm noi, să luăm cele trei puncte, şi apoi sperăm să vină şi banii. Nu cred că se destramă echipa din cauza asta. Dacă vor pleca jucători din cauza asta, probabil că vor veni alţii în locul lor.

Nu cred că Dinamo se destramă pentru că nu s-au primit salariile o lună sau două. Sunt două luni întârzieri la salarii, pe octombrie şi noiembrie.

Obosiţi, neobosiţi, trebuie să intrăm pe teren şi să le câştigăm. Cred că în ultima perioadă ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor fanilor, sperăm să o facem şi de acum înainte la fel de bine ca şi până acum. Sperăm să intrăm în play-off”, a declarat Mihai Popescu.

În această seară, de la ora 20:30, FCSB și Gaz Metan, ambele cu 30 de puncte, se vor întâlni pe Arena Națională.

Dacă rivalii ”câinilor” se impun în partida cu ardelenii, iar dinamoviștii câștigă meciul cu Hermannstadt, elevii lui Uhrin pot profita și pot urca pe loc de play-off în clasament.

„Pentru noi cel mai bun ar fi un egal, dar să câştige cel mai bun, nu contează că joacă FCSB, CFR, suntem jucători profesionişti.

Nu cred că putem să lăsăm noi FCSB în afara play-off-ului, ei joacă şi îşi adună punctele, ca şi noi, încercăm să adunăm cât mai multe, depinde de fiecare echipă în parte dacă ajunge în play-off sau nu”, a mai spus Popescu.

Citește și ”Câinii”, cu ochii pe play-off! Uhrin: ”Atmosfera este bună, suntem aproape!”

mihai popescudeclaratiiHermannstadtliga 1dinamo
cfr cluj trageri la sorti

CFR își află mâine adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor! Pe cine pot întâlni ardelenii

Ucraina antrenament

EURO 2020 | Ucraina şi-a anulat antrenamentul de pe Naţional Arena! Motivul deciziei