Dinamoviştii, sfidaţi de conducere: „Să fie mândri că sunt la Dinamo!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020, ora 23:57,

Neplătiţi de când au ajuns în Ştefan cel Mare, dinamoviştii sunt sfidaţi de conducerea clubului. Dorin Şerdean a făcut declaraţii incredibile după meciul cu FC Voluntari.

Preşedintele executiv al clubului le-a transmis un mesaj jucătorilor imediat după victoria obţinut de echipa lui Cosmin Contra. Discursul lui Şerdean a semănat cu zgomotul viorilor de pe Titanic înainte de scufundarea celebrului pachebot.

„Probabil au înţelesc că joacă la Dinamo. Şi Dinamo înseamnă o echipă mare, un club mare, ei ar trebui să fie mândri, să joace pentru ei, să demonstreze că au valoare. Nu pot să neg că sunt restanţe salariale. Din păcate asta este situaţia din fericire suntem în grafic cu plăţile stringente care ne apasă în relaţia cu FRF, cu TAS, nu este uşor, dar eu sper să depăşim momentele astea dificile.

Verbul „a păcăli” ce înseamnă?! Hai să fim serioşi. Faptul că joacă la Dinamo trebuie să fie prima motivaţie. Nici eu nu sunt fericit că nu am primit banii la zi, dar ce să fac?! În mod normal, săptămâna viitoare ar trebui să rezolvăm problema asta” – a declarat omul de afaceri.

Mai mulţi dintre jucătorii lui Dinamo s-au pregătit să îşi depună memorii pentru a deveni liberi de contract. Antrenorul Cosmin Contra a depus deja o notificare oficială către conducerea clubului.

Înainte de meci, Contra a anunţat că a rămas pe bancă doar fiindcă nu a ajuns la o înţelegere amiabilă pentru rezilierea contractului.

stefan cel marejucatoridinamodorin serdeancontracterestante salariale