Dinamovistul care îi taie elanul lui Deian Sorescu: „A câștigat echipa și cam atât!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 18:30,
Deian Sorescu
Deian Sorescu

Căpitanul „alb-roșilor” a fost autorul unui hattrick în duelul de aseară, contra celor de la FC Voluntari, încheiat cu scorul de 3-2!

Gruparea din Ștefan cel Mare a pornit cu dreptul în noua ediție de Liga 1, iar victoria contra ilfovenilor le-a redat încrederea de care aveau nevoie elevii lui Dario Bonetti. Cu un lot vizibil afectat de plecările din această vară, tehnicianul italian a încercat să găsească un prim 11 cât mai competitiv, cu care să obțină punct sau puncte în prima rundă a noului sezon.

În ciuda faptului că a fost eroul dinamoviștilor în duelul de aseară, Deian Sorescu a fost adus cu picioarele pe pământ de Giani Kiriță, fostul fotbalist al „câinilor”. Acesta consideră că jucătorul în vârstă de 24 de ani trebuie mai întâi să lege mai multe meciuri bune la Dinamo și să aibă prezențe constante la echipa națională a României, pentru a se putea gândi la un transfer important în străinătate.

Giani Kiriță

„Hai să nu facem din asta… cine știe ce s-a întâmplat. El are destule probleme, echipa are destule probleme. Să nu se gândească acum că s-a întâmplat ceva uau. Da, s-a întâmplat pentru Dinamo, a dat un hattrick, a câștigat echipa și cam atât.

Noi, românii, de fel… aici e problema ca și mentalitate. Joacă un meci bun și gata: «Vai unde ajunge». Nu, trebuie să ai continuitate, trebuie să ai niște meciuri jucate, trebuie să mai vii și pe la echipa națională. Cu un meci nu se face primăvară, trebuie să ai continuitate”, a declarat Giani Kiriță, în exclusivitate, pentru ProSport.

Citește și SORESCU, ÎN VIZORUL UNEI „ECHIPE DE TOP” DIN STRĂINĂTATE! SUMA CERUTĂ DE DINAMO ÎN SCHIMBUL SĂU

giani kiritaliga 1sorescudinamorealitateadeclaratii