Sorescu, în vizorul unei „echipe de top” din străinătate! Suma cerută de Dinamo în schimbul său

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 17:10,
Deian Sorescu, Dinamo
Deian Sorescu, Dinamo

Căpitanul lui Dinamo a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști din Ștefan cel Mare în ultimele sezoane, iar hattrick-ul din duelul de aseară le-au adus „câinilor” primele puncte în noua ediție de Liga 1!

Deian Sorescu se numără printre puținii fotbaliști cu nume rămași în Ștefan cel Mare în această vară. În ciuda problemelor financiare ale clubului, fundașul în vârstă de 24 de ani a decis să continue la echipă și să încerce imposibilul cu „alb-roșii” în noul sezon. Evoluțiile acestuia pare că au atras atenția mai multor cluburi din străinătate, iar conducerea lui Dinamo cere în jurul sumei de un milion de euro în schimbul său.

Vasile Miriuță, fostul antrenor al „câinilor”, a dezvăluit că o echipă importantă din campionatul Ungariei este interesată de serviciile lui Sorescu, însă acesta nu a dat deocamdată un răspuns cu privire la viitorul său. Actualul tehnician al lui Minaur Baia Mare este de părere că există posibilitatea ca liderul lui Dinamo să aștepte propuneri din altă parte.

Sunt sigur că există oferte, știu de una și de afară. Știu de interesul unei echipe din Ungaria pentru jucător, o echipă de top de acolo, dar probabil el așteaptă altceva, din altă parte, a declarat Vasile Miriuță, la Look Sport.

Ce spune Iuliu Mureșan despre prețul lui Deian Sorescu

Sorescu trebuie remarcat pentru că a dat trei goluri extraordinare. Dacă mai dă două-trei goluri în următorul meci o să fie 1 milion de euro cel puțin”, a declarat Iuliu Mureșan, după jocul cu FC Voluntari.

1.000.000 de euro este cota de piață a lui Sorescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 42 de meciuri, opt goluri și zece pase decisive reprezintă bilanțul căpitanului din Ștefan cel Mare în sezonul precedent.

Citește și SORESCU RĂSPUNDE CU UN HATTRICK AROGANȚELOR: „ACUM AM OCAZIA SĂ VORBESC EU”. CE SPUNE DE RESTANȚELE SALARIALE

declaratiitransfer sorescuvasile miriutaliga 1sorescudinamorealitatea