Dinu Todoran, deja cu gândul la duelul din Kazahstan: „Suntem favoriți la meciul retur”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 23 iulie 2021, ora 00:52,
Dinu Todoran
Dinu Todoran

FCSB s-a impus la limită în prima manșă a turului doi din Conference League, în fața celor de la Shakhter Karagandy.

Unicul gol al partidei jucate pe Arena Națională a fost marcat de Andrei Cordea, jucătorul sosit de la Academica Clinceni, în minutul 38.

La finalul partidei, Dinu Todoran a vorbit despre desfășurarea meciului cu echipa din Kazahstan, dar și despre perspectivele pentru meciul retur. Acesta a evitat, însă, să detalieze schimbările făcute la pauză, atunci când Musi și Ianis Stoica le-au luat locul în teren lui Moruțan și Vînă.

De remarcat din interviul dat de Dinu Todoran a fost sintagma ”ușor-ușor”, pe care a rostit-o în mod repetitiv, făcând referire la progresul încet, dar sigur pe care îl așteaptă din partea formației sale.

”Mă așteptam să avem un meci greu, e o echipă care s-a închis foarte bine. N-am avut prospețime, n-am luat deciziile corecte în ultima treime. Ușor, ușor o să arătăm mult mai bine însă.

E normal să nu mai am voce. Mă bucur pentru suporteri, că a revenit peluza. Păcat că n-am reușit să mai înscriem. Suntem favoriți la meciul retur, vom începe să reglăm anumite probleme ușor, ușor. Am avut un meci greu la Botoșani, așa e în startul campionatului. Jocuri grele. Musi și Stoica sunt doi copii tineri, de perspectivă, ne bazăm pe tot lotul. Toți jucătorii noștri trebuie să fie pregătiți să joace.

Vlad și-a arătat valoarea în câteva rânduri, dar noi am fost cei care au presat. Mai avem returul, apoi alte meciuri, și ușor, ușor ne apropiem de grupe”, a declarat antrenorul de 42 de ani al FCSB, la Pro X.

Soarta calificării se va decide săptămâna viitoare în Kazahstan, acolo unde FCSB are prima șansă să accceadă în turul superior din Conference League. În cazul unei calificări în turul trei, echipa lui Dinu Todoran va da peste ucrainenii de la Kolos Kovalivka.

CITEȘTE ȘI –>> FCSB, VICTORIE LA LIMITĂ LA DEBUTUL EUROPEAN! CORDEA ESTE DECISIV ÎN TURUL CU ȘAHTER KARAGANDY

interviurealitateafcsbdinu todoranconference league