Dinu Todoran, în miezul ironiilor: „Bine că n-a fost la palat, era acolo războinicul luminii și n-avea loc”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 22:33,
Dinu Todoran
Dinu Todoran

FCSB nu-și mai permite să treacă încă un sezon la finalul căruia să nu ia titlul. Ultimul a fost câștigat în 2015, astfel că se iau toate măsurile necesare pentru îndeplinirea acestui scop.

După ce a pierdut campionatul, Toni Petrea a părăsit gruparea roș-albastră, iar în locul său, Gigi Becali l-a numit surprinzător pe Dinu Todoran, un tehnician fără experiență la nivelul primei divizii.

După conferința de presă susținută astăzi în calitate de principal al vicecampioanei României, Todoran a fost ținta ironiilor lui Vivi Răchită, mai ales pentru declarațiile scurte date. Acesta a povestit că, dacă prezentarea era susținută la palatul lui Gigi Becali, antrenorul nu putea să scoată niciun cuvânt fără consimțământul omului cu banii de la formația bucureșteană.

Vivi Răchită

De asemenea, Răchită a vorbit și despre ce îl așteaptă pe Dinu Todoran în noul mandat pe care îl va începe la FCSB, unul în care va rezista atâta timp cât va fi ”ascultător” în fața lui Gigi Becali.

”Mai bine că n-a fost prezentat la palat, că nu vorbea nici cât a vorbit acum, era acolo războinicul luminii și n-avea loc. Mă așteptam să accepte, pentru antrenorii tineri e normal să accepte și lucruri de genul ăsta. Eu nu mai vreau să antrenez de trei ani, să-mi bat joc de licența Pro pe care am obținut-o.

Nu vreau să ajung să-mi spună vreun personaj să bag pe nu știu cine. Dinu Todoran nu s-a confruntat cu problemele de acolo încă pentru că n-au fost meciuri, la amicale nu se bagă Gigi Becali.

Sursa foto- Digi Sport

Următoarea prezentare de antrenor la FCSB va fi probabil la biserică. Dacă ăsta e criteriul după care se aleg antrenorii de la FCSB… E degradarea fotbalului. Todoran va rezista la FCSB cât va asculta și va avea rezultate. Dacă nu va avea un puseu de personalitate, să ceară să facă vreo schimbare, va rezista”, a declarat Vivi Răchită, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> DINU TODORAN, DEZVĂLUIRI DESPRE NUMIREA LA FCSB: „A FOST ÎNAINTE SĂ INTRU ÎN ACEL LĂCAŞ, NU CUM ZIC ALŢII”

realitateafcsbdinu todorangigi becalivivi rachita