Dinu Todoran își betonează apărarea! Gigi Becali anunță: „Vreau doi fundași centrali buni!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 19:53,
Gigi Becali,FCSB
Gigi Becali,FCSB

Patronul celor de la FCSB vrea să lupte pe toate fronturile pentru îndeplinirea obiectivelor, astfel că este gata formeze o echipă cât mai competitivă pentru noul sezon!

Afaceristul din Pipera are planuri mari pentru noul sezon de Liga 1, dar și pentru cel de Conference League, astfel că este gata să facă cât mai multe transferuri spectaculoase la echipa sa în această vară. După ce i-a adus pe Andrei Cordea, Alexandru Crețu, Stipe Vucur, Zdenek Ondrasek și Andrei Dumiter, Becali mai vrea să rezolve o problemă importantă a FCSB-ului din ultimii ani.

Bucureștenii au fost vulnerabili în mai multe partide în zona fundașilor centrali, astfel că Gigi Becali este pregătit să îi întărească lotul lui Dinu Todoran în următoarea perioadă.  Patronul bucureștenilor a dezvăluit că intenționează să mai transfere doi apărători centrali de valoare, iar unul dintre aceștia este Branislav Ninaj, de la Sepsi Sf. Gheorghe.

„Poate mi-l dau și pe ăla cu chelie, Ninaj. Poate Sepsi nu mai vrea să-l dea. Mai vreau un fundaș central, de fapt vreau doi fundași centrali buni”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

500.000 de euro este cota lui Branislav Ninej, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Fotbalistul a ajuns la Sepsi Sf. Gheorghe la începutul acestui an de la Fortuna Sittard. Ninaj are și trei selecții în reprezentativa țării sale, Slovacia.

Citește și EXCLUSIV | ONDRASEK, APĂRAT DUPĂ CE A INTRAT ÎN DIZGRAŢIA LUI GIGI BECALI: „ARE NEVOIE DE TIMP, NU POŢI FACE AŞA CEVA!”

realitatealiga 1transferuri fcsbfcsbdeclaratiigigi becali