EXCLUSIV | Ondrasek, apărat după ce a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali: „Are nevoie de timp, nu poţi face aşa ceva!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 19:12,
Ondrasek, FCSB
Ondrasek, FCSB

Patronul celor de la FCSB pare că nu se dezminte, astfel că după ce l-a scos din circuit pe Ante Vukusic după doar câteva jocuri, acum, Becali este gata să renunțe și la Ondrasek, care a bifat doar o repriză pentru echipa sa!

Atacantul în vârstă de 32 de ani, Zdenek Ondrasek, a sosit în această vară la FCSB, însă își poate lua rapid adio de la vicecampioana României, după doar câteva minute de joc. Adus să rezolve o mare problemă a bucureștenilor din ultimul sezon, Ondrasek nu l-a convins pe Gigi Becali în prima apariție pentru echipa sa, iar afaceristul din Pipera a anunțat că acesta nu poate face față la formația lui Dinu Todoran.

Decizia patronului „roș-albaștrilor” a fost însă contrariată de Vasile Miriuță, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj și Dinamo. Tehnicianul în vâstă de 52 de ani a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre acest aspect și consideră că atacantului ceh îi trebuie timp pentru a se acomoda. Totodată, Miriuță este de părere că este imposibil ca cineva să își formeze o părere despre un fotbalist după doar câteva zeci de minute.

„Am văzut meciul celor de la FCSB cu FC Botoşani. Au avut ocaziile alea, au ratat şi penalty, dar până la urmă ceea ce contează este rezultatul final. Nu a jucat rău echipa, chiar a dominat, dar a fost şi primul joc al lui Dinu Todoran acolo, poate are şi el ideile lui. Vom vedea pe viitor ce se întâmplă acolo, pentru că te poţi aştepta la orice.

Citește și VIDEO | ONDRASEK NU A BĂGAT ÎN SEAMĂ CRITICILE PRIMITE: „AM AVUT O DISCUȚIE CU EL. NU A FOST AFECTAT”

(n.r. despre transferul lui Dumiter) Acest jucător ba s-a transferat, ba nu s-a transferat acolo… În ceea ce îl priveşte pe Ondrasek, nu ştiu dacă nu îl vom mai vedea la FCSB de acum înainte. Nu poţi să îţi dai cu părerea despre un fotbalist după doar 20-30 de minute. Are nevoie de timp, a venit într-o ţară nouă, la o echipă nouă, deci nu poţi să tragi o concluzie. Rămâne de văzut la următorul meci dacă va mai apărea sau nu Ondrasek.”, a spus Vasile Miriuță, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

Citește și EXCLUSIV | SOARTA LUI ONDRASEK LA FCSB A FOST DECISĂ DE PATRON ÎN DIRECT LA TV! DETALII DE ULTIMĂ ORĂ

vasile miriutafcsbondrasekdeclaratiigigi becalirealitatealiga 1