Discuție directă între Adrian Mutu și Gigi Becali: „Am vorbit personal! E încheiată treaba!”-Despre ce au discutat cei doi!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 11 august 2022, ora 14:37,
Gigi Becali și Adrian Mutu
Gigi Becali și Adrian Mutu

Adrian Mutu, tehnicianul Rapidului, a declarat recent că a discutat personal cu Gigi Becali, patronul FCSB-ului. Motivul a fost reprezentat de interesul antrenorului pentru Florinel Coman și Darius Olaru.

Rapid a fost foarte activă în această perioadă de trasnferuri, iar cei doi jucători de la FCSB intraseră în sfera de interes a echipei. Iată ce a spus Adrian Mutu.

„Am vorbit personal cu domnul Becali!”

Da, este adevărat (n.r. – că i-a vrut pe Coman și pe Olaru). Am vorbit personal cu domnul Becali, dar altele sunt prețurile. Nu ne permitem prețurile astea.

E încheiată treaba. Pot să le spun baftă în continuare. Nu ne permitem acest lucru”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul unei conferințe de presă.

Rapid, interesată și de Jefte și Yuri de la CFR! Răspunsul lui Cristi Balaj!

„Am văzut că au apărut discuții despre Jefte și Yuri. Este important să subliniez că n-am mai discutat cu cei de la Rapid legat de vreun transfer, după cel al lui Dugandzic. Mai ales că Yuri și Jefte au fost aduși recent și sunt jucători care fac parte din planul nostru.

Nu se pune problema să-i cedăm la Rapid. Am considerat că mai avem nevoie de un atacant, l-am adus pe Malele. Înțeleg dorința celor de la Rapid să ia jucători de la CFR, pentru că oricare jucător pleacă foarte bine pregătit de la CFR Cluj”, a declarat Cristi Balaj, pentru Digi Sport.

adrian muturapidgigi becali