Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, în lumina lui Gigi Becali! Reacție promptă

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 19 octombrie 2021, ora 13:57,
Anamaria Prodan – Gigi Becali
Anamaria Prodan – Gigi Becali

Mariajul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se îndreaptă cu pași repezi spre un deznodământ. Cei doi sunt împreună din 2008.

Antrenorul celor de la CSU Craiova a afirmat că a depus actele de divorț, iar în presă a circulat informația conform căreia ar acesta ar avea o relație cu Corina Caciuc, care fi și însărcinată în circa trei luni.

Despre problemele din căsnicia celor doi oameni implicați în fotbalul românesc s-a pronunțat și Gigi Becali, care însă nu a dorit să țină partea vreunuia și a hotărât că vrea să stea departe de acest subiect care îi privește doar pe Reghecampf și Anamaria Prodan.

CITEȘTE ȘI –>> ANAMARIA PRODAN, REACȚIE DE ULTIM MOMENT DESPRE „TRĂDAREA” LUI REGHECAMPF: „FLUTURII NU DĂRÂMĂ VULTURII!”

„Pe mine n-are de ce să mă ierte. Când greșesc, atunci spun mulțumesc că m-ai iertat. E foarte bine că m-a iertat, dar te rog, nu vreau să vorbesc despre asta. Eu vorbesc despre femei vreodată sau stau eu de vorbă cu femei? Fac eu afaceri cu femei? Singura care era, era ea, dar nu mă mai interesează.

Să-i dea Dumnezeu sănătate, e problema mea? Îmi pare rău că divorțează, dar nu mă interesează, e problema lor? Intru eu în d-astea? Doamne, miluiește-mă!”, a declarat Gigi Becali, pentru PRO X.

CITEȘTE ȘI –>> PRIMELE DECLARAȚII ALE IUBITEI LUI REGHECAMPF: „LE RECOMAND SĂ-ȘI SCHIMBE PREOCUPĂRILE!”

gigi becalidivorțrealitatealaurentiu reghecampfanamaria prodan