VIDEO | Doar remiză pentru CFR în meciul cu Young Boys! Fericirea a durat doar 7 minute pentru Petrescu

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 30 octombrie 2020, ora 00:59,
camora cfr cluj

CFR a remizat în meciul cu Young Boys Berna, scor 1-1, din etapa a doua a grupelor de UEFA Europa League. 

CFR Cluj a sperat doar şapte minute. Rondon a deschis scorul pentru clujeni în minutul 62, dar Fassnacht a egalat în minutul 69

Prima repriză a jocului nu a fost presărată cu multe ocazii. Cele mai importante faze ale primei reprize au fost când în minutul 7, Mario Camora a trimis o centrare periculoasă, dar portarul oaspeţilor a reţinut mingea.

O lovitură pentru Dan Petrescu a venit în minutul 14, când a trebui să-l schimbe pe Vinicius, ieşit accidentat de pe teren. Antrenorul nu a vrut să rişte şi l-a trimis în teren pe Cristian Manea, deşi pe bancă era şi Ciobotariu. Până la pauză doar elveţienii au mai avut două ocazii, dar Bălgrădean a fost pe poziţie şi nu a lăsat nimic să treacă de el.

Repriza a doua a meciului a fost vizibil mai activă decât prima. La prima mare ocazie CFR marchează. În minutul 62, Mario Rondon marchează golul de 1-0 care îl ridică pe Dan Petrescu de pe bancă.

Fericirea nu a durat mult pentru CFR Cluj. La prima ocazie mai mare a reprizei a doua, eleveţienii egalează. Fassnacht marchează în minutul 69 şi o ţine în corzi pe echipa lui Petrescu. După golul egalizator al elveţienilor, CFR nu a mai avut decât o singură ocazie semnificativă prin Păun, în minutul 76. Meciul se termină 1-1, iar CFR luptă în continuare pentru ieşirea din grupe.

Pentru CFR urmează meciul cu AS Roma.

Citeşte şi Atmosfera la Dinamo e deteriorată. Salarii plătite preferențial – pe Mulțescu era să-l sară schema!

viniciusEuropa Leaguerealitatearondoncfryoung boysPetrescu
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului