Doi titulari ai CFR-ului, out pentru meciul din această seară! Cum arată primul 11 al lui Șumudică

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 18:11,
CFR Cluj
CFR Cluj

Ardelenii vor juca în această seară, de la 19:o0, pe terenul celor de la Lincoln Red Imps, în turul doi preliminar din UEFA Champions League!

CFR Cluj este gata să rezolve soarta calificării încă din partida tur, astfel că victoria din această seară reprezintă principala țintă a „feroviarilor”. În mai puțin de o oră, elevii lui Marius Șumudică vor da piept cu campioana Gibraltarului, pe o arenă cu teren sintetic. Cele două manșe vor avea loc astăzi, 20 iulie, ora 19:00, în deplasare, respectiv miercuri, 28 iulie, ora 20:30, în Gruia.

Deși Șumudică a mărturisit că vrea ca echipa sa să ia o opțiune importantă în vederea calificării încă din această seară, tehnicianul în vârstă de 50 de ani se confruntă cu probleme de efectiv. Concret, Mario Camora și Bilel Omrani nu vor juca contra lui Lincoln, cei doi aflându-se în momentul de față în România, unde efectuează perioada de recuperare, după ce au resimțit probleme medicale.

 

Au mici probleme medicale, aici fiind un teren sintetic. Marius Șumudică a luat decizia ca ei să rămână la Cluj și să facă un program de recuperare pentru următoarea partidă din campionat și, bineînțeles, returul cu Lincoln, a declarat Marius Bilașco, potrivit Digi Sport.

Cum va arăta primul 11 al CFR-ului din partida cu Lincoln Red Imps

Arlauskis – Susic, Graovac, Bouhenna, Latovlevici – Rodriguez, Sigurjonsson – Costache, Deac, Păun – Debeljuh

Rezerve: Bălgrădean, Hindrich, Manea, Chipciu, Ciobotariu, Tahiri, Petrila, Hoban, Gussouma, Cestor, Itu

Citește și ȘUMUDICĂ VREA SĂ OBȚINĂ CALIFICAREA ÎNCĂ DIN GIBRALTAR: „VALOAREA TREBUIE SĂ-ȘI SPUNĂ CUVÂNTUL!”

cfr clujcamoraliga campionilorrealitateaomranideclaratiimarius bilasco