Doliu în baschetul românesc! O sportivă a murit chiar în ziua în care împlinea frumoasa vârstă de 18 ani!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 15 august 2022, ora 13:19,
Doliu
Doliu

Sportul românesc a primit o veste tristă. Baschetbalista Alessia Raiciu a decedat la vârsta fragedă de 18 ani.

Membră a lotului U18 a Reprezentativei României la  Campionatul European de Baschet Feminin (30 iulie – 7 august), tânăra a decedat pe 14 august.

Doliu în baschetul românesc!

„Veste tristă pentru baschetul românesc

Alessia Raiciu, una dintre jucătoarele excelente formate de-a lungul anilor de Olimpia București, a decedat ieri, lăsând un gol mare nu doar în cadrul familiei și a colegelor ei, ci în întreaga comunitate baschetbalistică din țara noastră. Alessia avea numeroase medalii la campionatele de juniori și, în ciuda tinereții sale, avea multiple prezențe în Liga Națională de Baschet Feminin

Transmitem, pe această cale, condoleanțe familiei și celor apropiați și suntem siguri că veselia și spiritul competitiv al Alessiei nu vor fi uitate.”, a fost transmis pe Facebook de către cei de la BaschetRo.

Federația Română de Baschet a confirmat tragica veste!

„Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme…

Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani. 

Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București. 

Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! 

Odihnește-te în pace, Alessia!”, a transmis FRB pe Facebook.

doliubaschet