Doliu în lumea presei sportive – Un jurnalist a murit într-un accident auto groaznic

Articol de Dan Istratie - Publicat joi, 03 noiembrie 2022, ora 13:10,
Doliu
Doliu

Încă un deces a fost declarat în urma accidentului de marţi seară, 1 noiembrie, de la ieşire din Buzău. Tânăra șoferiță a autoturismului a murit pe loc. După câteva ore, a murit și șoferul autoutilitarei, operator la Digi Sport.

Larisa, tânăra din Rușețu care a murit în urma coliziunii mașinii sale cu o dubă, abia împlinise 19 ani.

Conducea un autoturism Skoda Fabia dinspre București înspre Buzău, pe Şoseaua Spătarului, când, la un moment dat, a intrat în coliziune cu duba postului de televiziune Digi Sport care circula din sens opus. Primele date arată că Larisa ar fi circulat pe contrasens, pe o porțiune de drum drept, scrie adevarul.ro

Impactul a fost devastator. Mașina tinerei s-a transformat într-un morman de fiare, în timp ce parte din față a autoutilitarei a fost distrusă. Larisa a murit pe loc, iar alte două persoane din mașina postului DIGI Sport au fost rănite. Ulterior, șoferul dubei a murit la spital.

Tragedia în care și-au pierdut viața doi oameni s-a produs în jurul orei 21.00. Sabin Nicolae, operator la DIGI TV, și un coleg de-ai săi se întorceau cu mașina de serviciu de la Galați, acolo unde făcuseră parte din echipa de transmisie a partidei de fotbal dintre Oțelul și Gloria Buzău.

După încheierea meciului, o altă mașină din carul TV a ales să se întoarcă la București pe ruta Slobozia, dar Sabin Nicolae a ales varianta Buzău – Urziceni, pentru a-l lăsa acasă pe colegul său în vârstă de 31 de ani, care locuiește în zona Fierbinți.

Pe Șoseaua Spătarului, duba celor de la DIGI Sport a fost lovită în plin de un autoturism Skoda Fabia, condus de tânăra din Rușețu.

Sabin Nicolae lucra la grupul RCS&RDS de peste 20 de ani, iar toate partidele de fotbal din ligile superioare erau transmise de el și de echipa sa. Avea 46 de ani, era căsătorit și avea o fiică în vârstă de 14 ani.

 

a muritjurnalistrealitatea.netdoliurealitateaaccident