Doliu în sportul românesc. A murit una dintre cele mai cunoscute antrenoare

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021, ora 11:06,
AMBULANȚĂ
AMBULANȚĂ

Carmen Todros, una dintre cele mai cunoscute antrenoare de volei, a încetat din viaţă.

Federația Română de Volei anunță cu profund regret trecerea în neființă a celei care a fost Carmen Todros. Antrenoare la CSS Lugoj, domnia sa și-a dedicat viața până în ultima clipă descoperirii și creșterii a numeroase generații de jucătoare, multe dintre ele ajungând să îmbrace tricoul echipei naționale de-a lungul anilor.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Volei.

Carmen a fost una dintre emblemele voleiului lugojean, la dezvoltarea căruia a contribuit din toate posturile: jucător, antrenor şi arbitru. Ca jucător a fost unul dintre oamenii de bază ai formaţiei din anii 90, CSŞ Banatul Lugoj, care umplea sala de sport la fiecare joc acasă, apoi a devenit unul dintre formatorii de jucători în cadrul Clubului de juniori ai oraşului, CSŞ Lugoj, ea reuşind ultimul titlu naţional pentru catedra de volei, cu echipa de cadete în 2019.

În paralel a fost arbitru la meciurile de seniori ale CSM Lugoj. Din mâna ei au plecat multe jucătoare, care chiar dacă nu s-au realizat în volei au făcut-o pe plan uman şi profesional, în diverse domenii. Acum în echipa noastră există două nume plecate de sub bagheta lui Carmen: Georgiana Popa şi Andra Badiu Savu. Pentru toate acestea îţi mulţumim<<profe>> şi nu te vom uita niciodată! Odihnă veşnică!”, au transmis și reprezentanții clubului clubului CSM Lugoj.

Citeşte şi INCREDIBIL! BĂNEL NICOLIŢĂ JUCA CU REAL MADRID ÎN CHAMPIONS LEAGUE, IAR ACUM A FUGIT DIN ŢARĂ DIN CAUZA DATORIILOR LA CĂMĂTARI: ,,SUNT BANI MULŢI”

antrenoarea muritvoleirealitateaCarmen Todros