Dorinel Munteanu, bun de plată din cauza lui Gigi Becali! Suma imensă pe care trebuie să o plătească

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022, ora 12:37,
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Antrenorul Oțelului, Dorinel Munteanu, trebuie să plătească fiscului german 200.000 de euro.

Dorinel Munteanu voia de la Gigi Becali o confirmare a plății taxelor

Dorinel Munteanu a evoluat la echipa patronată de Gigi Becali în sezonul 2004/2005, când a marcat de două ori în 32 de meciuri.

Fiscul din Germania, țară unde Dorinel este rezident, a descoperit că gruparea roș-albastră nu i-a plătit lui Dorinel Munteanu impozitele pe venit din acea perioadă. Fostul jucător și-a căutat dreptatea în instanță, dar clubul lui Gigi Becali a avut câștig de cauză.

Am avut proces, am pierdut, acum sunt bun de plată. Trebuie să plătesc la Fiscul german vreo 200.000 de euro. Toate instanțele din România au dat câștig de cauză FCSB-ului, acum sunt bun de plată.

Dumnezeu o să vadă și o să facă dreptate într-un fel sau altul. Eu nu am cerut niciun ban de la domnul Becali, doar să facă o confirmare a plății taxelor pentru mine din contractul de la vremea respectivă. Nu s-a făcut acest lucru.

Sunt oameni în jurul dânsului care probabil au alte interese. Cert este faptul că am pierdut și trebuie să plătesc. Procesul s-a încheiat acum vreo 3 luni.

Când am plecat din Germania, Fiscul mi-a pus poprire pe acei bani. Acum își iau banii. Cred că i-au și luat, dacă nu mă înșel”, a dezvăluit Dorinel Munteanu, conform gsp.ro.

dorinel munteanugigi becali