SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dorința CFR-ului, pusă la îndoială: „Eu spun realitatea, nu bat câmpii”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, ora 16:54,
Sursă foto: sport.ro
Sursă foto: sport.ro

Cristi Dulca a lansat zvonul conform căruia CFR Cluj va face trei transferuri în perioada următoare, iar pe lista respectivă s-ar afla chiar fiul său, Marco.

Marco Dulca joacă din vara lui 2020 la Chindia, care l-a achiziționat definitiv în această vară de la Viitorul. Între 2015 și 2019 a crescut la academia englezilor de la Swansea.

Despre mutarea jucătorului său a vorbit și președintele dîmbovițenilor, Marcel Ghergu, cel care a infirmat o posibiliă mutare a mijlocașul de 22 de ani în Gruia, conform spuselor lui Cristi Dulca, un bun prieten al lui Dan Petrescu.

”Bat câmpii. Eu nu știu cu cine au discutat. Este perioadă de transferuri acum? S-a terminat din 6 septembrie. Ce discuții să fie? Eu n-am avut niciun fel de discuție.

Poți lua un jucător liber, dar Dulca nu e liber, nu-l pot lua. Nu au existat discuții. Poate a avut el o discuție personală cu Neluțu Varga, habar n-am. Dacă este așa, nu pot să mă opun, dar nu se poate întâmpla nimic cu Marco Dulca acum, din moment ce nu e perioadă de transferuri.

Eu n-am avut nici cea mai mică discuție despre Marco Dulca! Poate la iarnă, dar acum n-a fost nimic. Eu spun realitatea, nu bat câmpii”, a declarat Macel Ghergu, pentru gsp.ro.

CITEȘTE ȘI –>> ÎNTĂRIRI LA CFR DUPĂ MECIUL CU CS U CRAIOVA: ,,99% VOR VENI TREI JUCĂTORI”

cristi dulcamarcel gherguchindiamarco dulcacfr clujrealitatea