Drama trăită de un celebru fost fotbalist. A aflat că mama lui a murit chiar înainte să intre în direct

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 06 decembrie 2021, ora 17:47,
JURNALIST. Foto: Profimedia
JURNALIST. Foto: Profimedia

Fostul fotbalist Ian Wright (58 de ani) trece prin momente extrem de grele. Chiar înainte de a intra în direct pentru postul TV la care lucrează în Regat, a aflat că mama lui a murit.

Acesta a spus că tatăl său viteg a fost abuziv cu el, atât verbal, cât și fizic, iar relația cu mama sa a fost afectată de acest lucru.

Ian ar fi primul care ar admite că a avut o relație dificilă cu mama lui, dar la auzul veștii că cineva care are același sânge ca tine a murit nu se poate să nu te afecteze. Orice om ar fi afectat. I sa spus veștile chiar înainte de a intrat în direct, cu 30 de secunde înainte. Evident, a plecat pentru a fi alături de familia sa„, a spus un prieten de-al acestuia, conform The Sun, citată de digisport.ro.

Din păcate, Ian nu este alături de noi. Are o problemă în familie și a fost nevoit să place„, a spus prezentatorul.

Ian Wright  a fost crescut de Crystal Palace și lansat în fotbalul mare de gruparea londoneză. Acesta a semnat cu Arsenal în 1991, iar „tunarii” plăteau în schimbul său 4 milioane de euro.

A evoluat la Arsenal timp de 7 sezoane și a reușit să macrheze 153 de goluri în 257 de partide, câștigând 5 trofee alături de londonezi. Ulterior a mai evoluat la echipe precum West Ham sau Celtic.

Foto: Profimedia

Citește și EXCLUSIV | APEL DISPERAT AL SOȚIEI LUI DANIEL ONORIU: „L-AU MĂCELĂRIT! MEDICII ROAGĂ PE TOATĂ LUMEA SĂ DONEZE SÂNGE PENTRU EL!”

spitalrealitateaIan Wrightinterviua murit