EXCLUSIV | Apel disperat al soției lui Daniel Onoriu: „L-au măcelărit! Medicii roagă pe toată lumea să doneze sânge pentru el!”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 06 decembrie 2021, ora 15:29,
DANIEL ONORIU
DANIEL ONORIU

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu (43 de ani) se află internat de urgență la Spitalul Floreasca din București.

Sportivul a suferit o hemoragie internă în urma unei operații de micșorare a stomacului, intervenție chirurgicală care a avut loc la un spital din Turcia. Declarația soției sale, Izabela, este cutremurătoare.

„Deocamdată este intubat la reanimare. Azi noapte a fost operat, iar intervenția a durat 3 ore-3ore jumate. Așteptăm să treacă orele critice, doar că are nevoie de sânge. A pierdut foarte mult sânge, în jur de patru litri. Spitalul nu prea are rezerve de sânge, iar medicii ne-au rugat să rugăm toți prietenii, cunoscuți, familie, să meargă la Centrul de Transfuzii situat pe Bulevardul Felix, nr. 89 și să doneze sânge. Grupa lui sanguină este A2 pozitiv.

În urma unei operații efectuate în Turcia, total eșuate, l-au măcelărit acolo, doctorii din România au încercat să-l salveze din răsputeri. Practic, au încercat să repare ce i-au făcut doctorii în Turcia. Efectiv l-au măcelărit acolo. În urma tomografului făcut, l-au băgat în operație. În timpul oprației din Turcia i-au fost atinse niște vene care i-au produs sângerare la pancreas, hemoragie interioară.

O să vedem exact ce s-a întâmplat. Operația din Turcia a fost făcută la 24 noiembrie, iar miercuri i s-a făcut rău, a leșinat și a vomitat doi litri de sânge. De atunci a început calvarul”, a declarat Izabela Onoriu, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Daniel Onoriu a mai avut în trecut un accident groaznic de motocicletă în 2006, în seara meciului Middlebrough – Steaua, când a intrat în plin într-o mașină care nu i-a acordat prioritate. Nepotul celebrei cântărețe Gabi Luncă s-a ales atunci cu coastele rupte și stomacul perforat și a stat 9 zile în comă.

Citește și PILOTUL DANIEL ONORIU, NEPOTUL ARTISTEI GABI LUNCĂ, INTERNAT ÎN SPITAL CU HEMORAGIE INTERNĂ!

operatieizabela onoriuexclusivdaniel onoriuspitalfloreascarealitatea