Duce Mirel Rădoi România la un turneu final? ,,S-ar putea să fim calificaţi la Campionatul Mondial”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 09:26,
MirelRădoi1

Mirel Rădoi, selecţionerul României, spune că nu va demisiona chiar dacă ultimele rezultate obţinute de naţională nu au fost cele dorite. 

Rădoi vrea să facă tot posibilul pentru a o califica pe România la un Campionat Mondial, asta după 24 de ani de la ultima participare.

Selecţionerul a declarat că nu pleacă de la echipa naţională şi a dezvăluit cum încearcă să îi ţină în priză pe jucătorii români pentru meciurile care vor urma din 2021.

,,De plecat, nu plec. După doi ani de zile s-ar putea să fim calificați la Campionatul Mondial. Nu vrem în momentul de față să creștem valoarea jucătorilor, noi vrem să lucrăm la mentalitate. Noi credem că prin crearea unei mentalități optime se poate ajunge mult mai rapid la rezultate decât prin creșterea valorii jucătorilor.

Noi, la națională, nu le putem crește valoarea, de acest lucru se ocupă cluburile. Părerea noastră e că sunt jucători buni, blocați de mentalitate. Vom găsi soluții pentru a-i debloca. Nu le avem, dar le dăm pas cu pas. De la meci la meci, avem diverse lucruri pe care lucrăm, despre unitate, despre grup, exerciții de team-building.”, a declarat Mirel Rădoi pentru Digisport.

Mirel Rădoi nu consideră că a ajuns prea devreme selecţionerul primei reprezentative. Anghel Iordănescu şi Ionuţ Lupescu au susţinut că Rădoi este prea tânăr şi lipsit de experienţă penru postul de antrenor al primei reprezentative.

,,Sunt subiectiv, nu pot da un răspuns. Au fost și alții înaintea mea, nu sunt primul. Nu mă refer doar la echipa națională a României, s-a întâmplat și la alte reprezentative. Nu consider că am ajuns prea devreme selecțione.”, a mai declarat selecţionerul pentru sursa citată.

Citeşte şi Concluzia lui Dan Petrescu după eşecul cu AS Roma: ,,Ne-am bătut singuri”

realitateacampionatul mondialrădoiromaniaselectioner
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”