Duckadam îi răspunde lui Bumbescu după atacul dur de la Realitatea Sportivă! Ce salariu are la FCSB fostul mare portar

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 26 mai 2020, ora 15:25,
Helmuth-Duckadam

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, i-a răspuns lui Adrian Bumbescu, după ce fostul său coleg de la Steaua l-a atacat în cadrul emisiunii online ”Realitatea Sportivă”.

Bumbescu este de părere că Duckadam îi înțeapă pe cei de la CSA Steaua pentru a își justifica banii pe care îi încasează de la Gigi Becali. (Vezi AICI mai multe detalii)

Întrebat despre declarațiile fostului său coleg, președintele de imagine al vicecampioanei a dat cărțile pe față și a explicat care este pensia pe care o primește de la Ministerul de Interne, dar și care este salariul pe care îl încasează la FCSB.

Vă dați seama că Adi rămâne în continuare prietenul meu și nu trebuie să ne certăm prin presă.

Știe el ceva în legătură cu pensia mea, dar nu este vorba despre pensie de la Armată. Eu am avut treabă cu armata doar trei ani în perioada în care am fost fotbalist la Steaua, acolo unde am avut și grad militar, dar de 34 de ani nu mai am nicio treabă cu Armata și nu primesc nicio pensie de la Ministerul Apărării Naționale. Eu primesc 1.800 lei pensie de la Ministerul de Interne. Știți că o perioadă am lucrat în vamă. Așa că eu consider că am lămurit și problema cu pensia mea militară.

Citește și Becali primește o nouă lovitură de la rivala CFR Cluj! ”Îmi voi lua traista și voi pleca”

Acum doresc să lămuresc și treaba asta cu banii pe care eu îi primesc de la Gigi Becali și vezi Doamne doar din acest motiv tot susțin eu că FCSB este Steaua adevărată. Nu este adevărat! Eu consider și cu bani, dar și fără bani că FCSB este continuatoarea generației Steaua 86. O echipă făcută în 2017 nu are cum să fie Steaua adevărată. Hai să fim serioși! Unde era Armata în 2002-2003 atunci când Gigi Becalia  salvat Steaua de la faliment?

Eu sunt convins că foarte mulți oameni consideră că eu câștig de la Gigi Becali un salariu foarte mare. Vreau să vă anunț că mi-a fost tăiat salariul cu 78 la sută, iar acum primesc un salariu de 2.000 de lei pe lună. Încerc să îi fac imgine Stelei cât pot eu de bine. Ăștia sunt banii pe care îi primesc de la Gigi Becali, iar mulți oameni cred că eu încasez un salariu foarte mare, inclusiv Adi Bumbescu.” a declarat Duckadam pentru ProSport.

Citește și EXCLUSIV | Bumbescu, atac dur la Duckadam: “Trebuie să motiveze cumva banii primiți de la Becali”

declaratiiadrian bumbescuHelmuth Duckadam
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”