SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dumitru Dragomir a găsit înlocuitor pentru Mirel Rădoi: ,,El de ce n-ar fi o soluţie?”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 12 octombrie 2021, ora 17:24,
DUMITRU DRAGOMIR
DUMITRU DRAGOMIR

Mirel Rădoi şi-a exprimat dorinţa după meciul cu Armenia, scor 1-0. Tehnicianul şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională la finalul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022.

Acesta vrea să antreneze o echipă de club, unde ar putea avea activitate zilnică, nu periodică ca la prima reprezentativă.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, a vorbit despre cine ar putea să-i ia locul lui Mirel Rădoi la echipa naţională. Acesta este de părere că o şansă la prima reprezentativă o are şi Adrian Mutu, fost antrenor la U21 şi FC U Craiova 1948.

,,Poate Mutu să vină în locul lui Rădoi. De ce n-ar fi o soluție? Pe primul loc este Hagi, pe locul doi e Șumudică, pe locul trei este Mutu.

Cu ăștia ar trebui să vorbească Federația. Luceștii nu pot să vină, care sunt prea mari. Olăroiu nu o să vină la banii ăștia, Petrescu nicidecum. I-am cam epuizat.

Nu e nevoie neapărat de experiență. Experiență are Stoichiță, are destul experineță și stăpânire de sine. Eu cred că Hagi ar veni dacă-l plătesc bine. Echipa națională este făcută din jucătorii lui.”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru AS.ro.

Citeşte şi REACŢIA FRF DUPĂ CE MIREL RĂDOI ŞI-A ANUNŢAT PLECAREA DE LA NAŢIONALĂ: ,,NE DORIM SĂ FIE ALĂTURI”

realitateadumitru dragomirmirel rădoiechipa nationalaadrian mutu