Dumitru Dragomir aruncă bomba: „A semnat! Va fi anunţat în una-două zile ca selecţioner”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 13 ianuarie 2022, ora 10:53,
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Fostul președinte al LPF a dezvăluit numele viitorului selecționer al României, după mai multe săptămâni în care Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au căutat cu disperare un înlocuitor pentru Mirel Rădoi!

Dumitru Dragomir a declarat că, din informațiile sale, telenovela numirii noului selecționer al primei reprezentative este aproape de final. „Oracolul din Bălcești” a mărturisit că Ladislau Boloni a semnat deja cu șefii de la Casa Fotbalului, în ciuda faptului că s-a vorbit tot mai mult despre neînțelegerile contractuale dintre cele două părți.

Dragomir a spus că Boloni urmează să fie prezentat oficial în zilele următoare. Cu toate acestea, în cazul în care mutarea va pica în ultimul moment, fostul președinte al Ligii este de părere că Adrian Mutu și Edi Iordănescu vor fi următoarele piste ale federalilor.

Adi Mutu şi Răzvan Burleanu
Adi Mutu şi Răzvan Burleanu

”Eu ştiu că Boloni a semnat, va fi anunţat în una-două zile ca selecţioner.Dacă, totuşi, n-a semnat, să-i ofertezi pe Mutu şi Iordănescu e o jignire pentru amândoi. Pentru că asta înseamnă că sunt a cincea roată la căruţă, ceea ce nu e normal. Iar în cazul în care Edi va fi abordat pentru o discuţie, sigur nu va accepta în situaţia dată. Cu Mutu poate s-ar putea discuta, dar cu Edi nu”a mai spus Dragomir pentru telekomsport.ro.

Citește și Adrian Mutu își pregătește serios terenul! Cornel Dinu, dorit în staff-ul său: „Sunt discuții”

declaratiiechipa nationalaromaniaseectionerfrfladislau boloni