Dumitru Dragomir, despre un antrenor din Superliga: „Garantez că nu mai pune gura pe băutură”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 21 februarie 2024, ora 14:21,
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Dorinel Munteanu a intrat în lumina reflectoarelor după ultimele ieșiri grosolane, însă Mitică Dragomir susține că antrenorul nu are probleme extra-sportive.

„Meseria asta este foarte grea, am văzut că au ieșit niște zvonuri prin presă despre salarii. Nu este nimic adevărat, am vorbit cu ei, cam la 60% e salariul. Galațiul este un oraș cu peste 200.000 de locuitori, tot ce este acolo este munca lui Dorinel.

Dați-l pe Dorinel mâine afară și dacă câștigă cinci puncte până la sfârșitul campionatului… Numai datorită agresivității lui din toate punctele de vedere, nu este expresie greșită la mine. Numai el a ținut echipa la suprafață, dacă nu ești nervos cu nervii în meseria asta din când în când nu îi scoți la suprafață.

Majoritatea meciurilor le-a câștigat cu forță, alergătură și i-a mai lăsat. Trebuie să îi lase o perioadă de câteva zile să se odihnească și el știe treaba asta. Dorinel este un antrenor de talie mare. Garantez că nu mai pune gura pe băutură, știu și ce mănâncă. Nu pune gura pe băutură”, a spus Dragomir, potrivit fanatik.ro.

superligaotelul galatidumitru dragomirdorinel munteanu