Dumitru Dragomir îl apără pe Dan Petrescu: „Merită toate felicitările pentru felul în care a condus echipele pe unde a fost!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 30 mai 2023, ora 22:14,
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

CFR Cluj a pierdut ultimul meci din Liga 1 din acest sezon. Ardelenii au cedat în fața Farului Constanța (1-2) într-un meci plin de tensiune.

La finalul partidei, Dan Petrescu a avut o ieșire nervoasă la adresa tuturor. Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, a sărit în apărarea „Bursucului”. Iată ce a spus despre tehnicianul român.

„Merită toate felicitările pentru felul în care a condus echipele pe unde a fost!”

„Domn’e, omenește, fotbalul îți mănâncă sănătatea. Poți să mai și depășești limita roșie, așa că eu nu l-aș condamna prea tare pe Dan Petrescu, pentru că e om. Dacă ar fi fost computer, da, s-a defectat, dar așa… A greșit, își va cere scuze când vrea el și totul merge înainte, așa e la fotbal. Am văzut lucruri mai grave decât astea. A greșit, pentru că e om. Numai Iisus Hristos se pare că nu a greșit. În rest, toată lumea greșește.

Părerea mea este că lui (n.r. – Dan Petrescu) trebuia să îi dea cartonaș roșu, nu fundașului central (n.r. – Andrei Burcă). Părerea mea este că arbitrul a greșit.

(n.r. – Dan Petrescu) Merită toate felicitările pentru felul în care a condus echipele pe unde a fost. A luat cinci titluri la rând. Poate să își mai iasă din fire. Am văzut, în decursul carierei mele, antrenori foarte mari care s-au luat și la bătaie. Așa că nu îl mai criticați așa de mult pe Dan Petrescu. A greșit, nu o să fiu niciodată de acord cu ce a făcut el, dar încă o dată, dacă e om greșește. Ce, noi nu greșim? Greșim toți. Nu există om pe pământ care să nu greșească. A depășit linia roșie prin comportament, o să își revină și o fie tot antrenorul foarte bun Dan Petrescu”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir, pentru cei de la Prosport.

dan petrescudumitru dragomir