Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Miodrag Belodedici: ”Nu vă este rușine?”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 28 mai 2024, ora 20:55,
Sursă foto: Pro Sport
Sursă foto: Pro Sport

Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan după meciul de adio al Generației de Aur.

Poliția i-a reținut permisul de conducere timp de 90 de zile, deoarece fostul fotbalist a condus în stare de ebrietate.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a oferit o primă reacție și i-a luat apărarea lui Belodedici.

”Lasă-mă că îmi e rușine. El nici măcar nu bea. S-a nimerit să fie și el la o petrecere cu băieții. A dat noroc. Pe Năstase era să-l omoare. Îmi e o rușine! Ăsta este de o corectitudine care nu există. Îi suspenzi și 3 luni permisul.

Nu vă este rușine? Când știi sigur că ăsta nici nu bea. Mi-a fost rușine când am citit. Acești oameni, care au făcut treaba asta, nu mai sunt de respectat. Ce lege să aplici bă frate? Băi oameni buni, mai există și legea bunului simț.

Sunt situații în viața asta în care trebuie să-i zici porcului sărut mâna. Dacă ai văzut că are 0.08, lasă-l. 0.08 înseamnă o jumătate de pahar de vin. Nu e normal! Mai faci și comunicat.

Pe Năstase l-au jucat în picioare. Ilie Năstase îl înjura pe Trump pe terenurile de tenis. Și ăștia i-au pus genunchii pe gât ca să-l omoare. Prințul de Monaco știe să înjure în românește de la Năstase.

E o rușine ce se întâmplă! Chiar dacă au respectat legea. Dacă eram polițist îl duceam eu acasă. Asta trebuia să-i facă. Erau de felicitat polițiștii dacă făceau asta. Eu le propuneam să le dea și o primă.

Fiul meu a depășit viteza legală cu 2km. I-au luat carnetul două luni pentru asta. Dacă radarul a fost defect? Peste tot în lume este o marjă. La noi nu există. Îți ia glanda!”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

miodrag belodediciLPFdumitru dragomir