După Australia, potopul! Novak Djokovic pierde o întreagă avere ca urmare a ultimelor evenimente

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 08:37,
Novak Djokovic, sursa foto- Profimedia Images
Novak Djokovic, sursa foto- Profimedia Images

Sârbul s-a transformat în doar câteva zile dintr-un idol al sportului mondial într-un exemplu negativ, ca urmare a scandalului de proporții de la Melbourne!

Novak Djokovic și-a anunțat prezența în cadrul turneului de la Australian Open, deși nu este vaccinat, iar protocolul prevedea în mod obligatoriu acest aspect. Mai mult de atât, actualul lider ATP a mințit în momentul în care a completat formularul de deplasare spre Melbourne, iar acum riscă să fie deportat din Australia, dar și să ajungă după gratii ca urmare a celor întâmplate.

Nole va avea de suferit din toate punctele de vedere, astfel că inclusiv latura materială va fi afectată semnificativ. Conform express.co.uk, Djokovic ar putea pierde mai multe contracte de sponsorizare pe care le are cu firme cunoscute, asta dacă se dovedește într-un final că se face vinovat de tot scandalul creat în Australia.

Sursă foto: Gossip247 Media

„O să fie cel mai decorat tenismen al tuturor timpurilor și asta cred că o să reprezinte un motiv pentru sponsori de a fi mai îngăduitori și de a risca o colaborare, în pofida a tot ce s-a întâmplat. Totuși, există un risc, iar unii poate nu și-l vor asuma, dacă se dovedește că Djokovic a acționat imoral.”, a spus Tim Crow, specialist în marketing sportiv.

160 de milioane de euro este valoarea estimată a lui Novak Djokovic, unul dintre cei mai titrați sportivi din ultimii ani.

Citește și NEWS ALERT | Novak Djokovic a fost reținut! Ultimele detalii din Australia

baniatpdjokovictenis