„E firesc să se întâmple așa!”. Explicația oferită de un antrenor român pentru sezonul ratat al roș-albaștrilor

Articol de George Drafta - Publicat marți, 15 iunie 2021, ora 09:46,
Gigi Becali
Gigi Becali

FCSB a terminat pe locul secund ultima ediție a Ligii 1, la fel cum se întâmplase de alte 4 ori din 2016 încoace. Titlul tinde să devină o „fata morgana” pentru gruparea patronată de Gigi Becali.  

Răzvan Lucescu a încercat să ofere o explicație pentru perioada secetoasă din viața clubului patronat de omul de afaceri din Pipera.

 

„E clar că FCSB are un handicap, pentru că și-a pierdut din suporteri în conflictul cu CSA Steaua. Ar fi stat altfel lucrurile dacă nu exista această ruptură, cred că nici patronul nu s-ar mai fi implicat atât de mult. Vrea să controleze tot. Altfel, e firesc să se întâmple ce se întâmplă în Liga 1. Adică, CFR câștigă mereu, iar Steaua, cu toate investițiile, ajunge tot pe locul doi. Ține de strategia celor două echipe”, a fost opinia antrenorului lui PAOK Salonic, pentru Digi Sport. 

 

 

Acesta s-a pronunțat nu o dată în privința conflictului care i-a împărțit pe fanii Stelei în două.

 

„Toți știm că s-a făcut o tranzacție.Gigi Becali a luat clubul, l-a ținut la cel mai înalt nivel, el era atunci când Steaua și cu noi, Rapid, eram în sferturi, în Cupa UEFA. A rămas acolo și a ținut Steaua sus, mereu. Fără el, nu știu unde ajungea. Becali, prin ce a făcut la Steaua a tras tot fotbalul după el.

Toți eram ambiționați să-l batem și să investim și mai mult, pentru a ține pasul cu el. Așa am ajuns în sferturile UEFA. Este continuatoarea performanței. E clar, Steaua este în Liga 1, cea a lui Becali, declara în trecut Lucescu Jr. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | FOTBALISTUL CARE ÎI SPUNE PAS LUI GIGI BECALI: ,,ROMÂNIA NU E O SOLUŢIE PENTRU EL”

realitateasteauaconflictfcsbmapnrăzvan lucescugigi becali