Echipa de tradiție care și-a prezentat noua echipă de conducere: „Sunt foarte onorat să iau parte la acest proiect”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 19:24,
Noua conducere a FC Brașov a fost prezentată astăzi
Noua conducere a FC Brașov a fost prezentată astăzi

Brașovul are din nou echipă în Liga 2 după 4 ani, iar oameni importanți au fost atrași în proiectul noii echipe de la poalele Tâmpei. 

Promovată în vară, Corona Brașov s-a transformat în FC Brașov – Steagul Renaște echipa care va reprezenta orașul în noul sezon al eșalonului secund. Antrenorul formației galben-negre va fi Ilie Stan, cel care ultima oară a pregătit-o pe Gloria Buzău.

„Sunt foarte onorat să iau parte la acest proiect al unui oraș mare din țară. Experiențele din trecut m-au făcut să fiu din ce în ce mai puternic și să iau cele mai bune decizii. Mă consider un antrenor pretențios, îmi place disciplina, vreau să le transmit jucătorilor mentalitate de învingător.

Trebuie să fac o selecție corectă, din punct de vedere valoric, fără compromisuri, Am rugămintea să fiu susținut, să mi se de încredere și sunt sigur că în urma a ceea ce vom arăta lumea va veni în număr mare la stadion”, a declarat tehnicianul de 53 de ani. 

 

Ilie Stan a mai antrenat FC Brașov în stagiunea 2013-2014 atunci când ardelenii evoluau în Liga 1. Tot despre o revenire este vorba și în cazul lui Ioan Mărginean, noul șef al grupării brașovene.

„Am ratat promovarea atunci, a promovat Ceahlăul Piatra Neamț. Am prins și vremurile în care Brașovul avea patru echipe în Liga 2, plus una în Liga I. Brașovul este în topul academiilor de fotbal din țară, dar nu se bucură de rodul acestora. 

Ne dorim să ducem FC Brașov acolo unde îi este locul, din punct de vedere sportiv, managerial și al imaginii. Am venit aici pentru a lăsa ceva în urma noastră. Nu putem face totul peste noapte, vom începe să realizăm compartimente și vi le vom prezenta. Suntem, momentan, la baza piramidei, dar dacă lucrăm bine, în timp putem face profit”, a anunțat șeful Brașovului, în cadrul unei conferințe de presă. 

CITEȘTE ȘI –>> SE ANUNȚĂ SPECTACOL TOTAL ÎN NOUL SEZON DE LIGA A 2-A! CUM ARATĂ PROGRAMUL PRIMEI ETAPE

realitateaprezentareIlie Stanliga 2ion margineanfc brasov