SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Echipa lui Gigi Becali, tot mai cerută în Ghencea: „MApN e al României, stadionul e al României!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 13:07,
Stadion Ghencea, sursa foto- AS 47/Facebook
Stadion Ghencea, sursa foto- AS 47/Facebook

Noua arenă a Stelei a fost inaugurată la începutul lunii iulie, iar în momentul de față echipa lui Daniel Oprița este singura care evoluează în Ghencea!

După ce Gigi Becali a dezvăluit că a depus oficial cerere pentru a juca pe noul stadion al Stelei, spiritele dintre cele două părți s-au intensificat și mai tare. La scurt timp după anunțul patronului de la FCSB, fanii din Peluza Sud au postat mai multe bannere în Ghencea, prin care au transmis clar că formația din Liga 1 nu are ce căuta în „templul fotbalului românesc”.

Cu toate acestea, Victor Becali consideră că orice echipă are dreptul de a juca pe noul stadion, deoarece este construit din bani publici. Totodată, agentul a vorbit și despre situația arenei de la Arcul de Triumf, unde FCSB și-a manifestat dorința de a evolua, și a declarat că este aceeași situație, iar Federația Română de Rugby nu se poate opune.

„Atât de mulți bani are Armata încât nu vrea să închirieze?! Nu e normal ca FCSB să joace la Buzău! MApN e al României, stadionul e al României. Nu e doar al unei părți din România.

Dacă era un stadion privat, puteau să spună: «Nu vreau!». Dar dacă nu e… Că și pe Arcul de Triumf zice nu știu cine că nu vrea să se joace fotbal. Fă tu, Federația de Rugby, stadion… Sunt răutăți! Când oamenii ajung în funcții se cred stăpâni. Dar funcțiile nu sunt permanente.

Legea… MApN are legea lui? Dacă Armata făcea stadionul, tot al țării era. Armata nu e stat în stat. E făcut din bani publici și dat în administrația CSA Steaua. Dar asta nu înseamnă că nu poate să joace altcineva”, a declarat Victor Becali, potrivit Digi Sport.

Citește și FANII FCSB REACȚIONEAZĂ: „CINE VREA, SĂ FIE PRIMIT SĂ JOACE PE BANII CSA! ASTA DEMONSTREAZĂ CĂ ARMATA ARE BANI!”

victor becalifcsbrealitateacsa steauastadion Ghenceadeclaratii