Echipa națională căreia nimeni nu îi acordă nicio șansă care ar putea produce supriza la mondial: ”Nu întâmplător au apelat la serviciile lui!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 21 noiembrie 2022, ora 23:32,
Cupa Mondiala 2018
Cupa Mondiala 2018

Reprezentativa Ţărilor de Jos a învins, luni, cu scorul de 2-0, selecţionata Senegalului, în grupa A de la Cupa Mondială.

Gakpo a marcat în minutul 84.

Meciul a fost închis de Klaassen în minutul 90+9.

Olanda are prima șansă la calificarea din grupă.

Bogdan Andone anticipează că Olanda ar putea produce surpriza la Campionatul Mondial.

”Nu întâmplător au apelat la serviciile lui, după ratarea calificării la European. E un antrenor cu experiență foarte mare. Știe foarte bine să gestioneze grupul, e un lucru extrem de important să știi să gestionezi.

Uite, de exemplu, ne așteptam ca Memphis Depay să joace titular și e rezervă. Adică stăpânește grupul, un grup destul de dificil cu mulți jucători de valoare. E un antrenor care își va pune amprenta. Poate va fi principalul atu pentru Olanda să facă pasul spre top 4, spre semifinale. Eu cred că dacă antrenorul va reuși, și cred că va reuși, să își impună și să aibă relația asta cu grupul, să gestioneze bine momentele jocurilor, cred că Olanda va putea fi o surpriză, pentru că nu prea e băgată în seamă”, a spus Bogdan Andone, la ProSport Live.

campionatul mondialolandabogdan andone