„Tricolorii” mici, gata să facă meciul vieții! Echipele probabile în România U21 – Germania U21

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 30 martie 2021, ora 14:55,
România U21/Sursa foto- Profimedia Images
România U21/Sursa foto- Profimedia Images

Echipa națională de tineret a României va juca în această seară, de la ora 19:00, împotriva Germaniei, liderul grupei A de la EURO 2021!

Elevii lui Adrian Mutu sunt doar la un meci distanță față de calificarea în sferturile turneului final din acest an. Selecționata de tineret a României are nevoie fie de o victorie, fie de un rezultat de egalitate cel puțin cu scorul de 2-2, pentru a înlătura orice fel de emoție în privința accederii în următoarea fază a întrecerii.

Cu căpitanul Marius Marin și atacantul George Ganea indisponibili din cauza cartonașelor galbene primite în meciul precedent, Adrian Mutu speră să găsească cea mai bună formulă și să prindă unul dintre cele două locuri care asigură prezența în sferturi.

romania u21

Echipele probabile din partida România U21 – Germania U21

-România U21: Vlad – Haruţ, Ciobotariu, Paşcanu, Boboc – Olaru, Dulca, Ciobanu – Măţan, Petre, Moruţan

-Germania U21: Dahmen – Vagnoman, Pieper, Schlotterbeck, Jakobs – Dorsch, Maier – Baku, Ozcan, Berisha – Nmecha

Selecționerul nemților, Stefan Kuntz, a mărturisit înainte de confruntarea directă că România are o mentalitate incredibilă, iar acest lucru reprezintă cea mai mare calitate a formației lui Adrian Mutu. Kuntz este de părere că „tricolorii” vor fi o nucă tare pentru Germania în meciul de diseară.

„Au o mentalitate incredibilă, intră în joc formidabil. Sunt dedicaţi fotbalului, asta e marea lor calitate, şi va fi o încercare extrem de dificilă pentru noi. Nu putem să ne apărăm în acest meci, va trebui să apăsăm din nou pedala de acceleraţie”, a spus Stefan Kuntz, pentru MZ.

Citește și Presiune pe selecționerul Germaniei, înainte de duelul cu România U21: “Dacă faceți 2-2 cu românii, vin și te ucid!”

realitatearomania u21stefan kuntzdeclaratiechipe probabilegermania u21euro 2021adrian mutu