Edi Iordănescu a vorbit despre situația lui Constantin Budescu! Când se așteaptă debutul „Magicianului”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 18:29,
Budescu, sursa- Profimedia Images
Budescu, sursa- Profimedia Images

Mijlocașul în vârstă de 32 de ani nu a evoluat contra lui Dinamo în ultima rundă, astfel că debutul „Artistului” întârzie deocamdată!

Edward Iordănescu a decis să înceapă în primul 11 al FCSB-ului contra marei rivale cu Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe, doi dintre fotbaliștii transferați în ultimele zile de mercato. Cu toate acestea, tehnicianul în vârstă de 43 de ani a hotărât ca ultima achiziție a roș-albaștrilor, Constantin Budescu, să nu fie inclus nici măcar în lot pentru derby-ul de duminică.

Întrebat despre situația fotbalistului, Iordănescu a mărturisit că principalul motiv al absenței lui Budescu este reprezentat de problemele medicale cu care s-a confruntat fostul mijlocaș al lui Damac în ultima perioadă. Tehnicianul FCSB-ului a mărturisit că va aștepta până când jucătorul va fi 100% din punct de vedere medical, urmând ca mai apoi să intre într-un program normal alături de restul echipei.

E nevoie de el și, din păcate, a fost neșansa acestui eveniment pentru că, altfel, am fi avut patru-cinci zile cu el. Nici nu poți să îl izolezi două săptămâni, îl tragi pe dreapta, îi construiești un programat separat și vorbim peste trei săptămâni. Încercăm să-l integrăm așa, din mers, încet, încet. El lucrează suplimentar.

Îmi doresc să intre mai repede, dar trebuie să fie 100% din punct de vedere medical, apoi să-i ridicăm nivelul de pregătire, ca să nu-l expunem. Avem nevoie de el, în următoarea perioadă e posibil să apară, vedem cum va decurge următoarea săptămână. E important să fie 100% din punct de vedere medical, a transmis Edi Iordănescu, potrivit AS.ro.

Citește și INSISTENȚELE LUI EDI IORDĂNESCU AU DAT ROADE: „MI L-AM DORIT FOARTE MULT”

liga 1constantin budescuedi iordanescudeclaratiifcsbrealitatea