Edi Iordănescu, certat de tatăl său după ultima eliminare: ,,Are 10 roşii! E peste mine”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 09 martie 2021, ora 23:54,
edi iordanescu

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a fost eliminat în ultima partidă de campionat disputată contra celor de la UTA Arad.

După meciul câştigat cu 1-0 de jucătorii săi, Edi Iordănescu a fost imediat atenţionat de tatăl său cu privire la eliminările repetate din Liga 1.

Anghel Iordănescu spune că a avut foarte multe discuţii cu fiul său pe această temă. Fostul selecţioner al României spune că şi arbitrii mai exagerează uneori în deciziile pe care le iau în timpul unui meci e fotbal.

,,Nu știu dacă a fost un exces de zel. Cert e că văzusem o schimbare la el și am avut foarte multe discuții cu el pe această temă. Din punctul meu de vedere, m-a depășit total, m-a surclasat.

În toată cariera mea cred că eu am avut o singură eliminare. El are vreo 10 în momentul de față. El e în top. Dar nu e vorba numai de el, ci și la ceilalți antrenori. Că nu de pomană se plângea și Dan Petrescu.

Am văzut și la Hagi, am văzut și la Marius Croitoru. Pe toți i-am văzut că au reclamat această atitudine a arbitrilor. Este clar că și arbitrii, din punctul meu de vedere, exagerează cu această manieră de arbitraj.

Nu e normal ca arbitrii noștri de top să se adreseze cu ‘marș de aici!’, ‘dispari!’, etc. Dar sunt greșeli și depinzi de o fază, de o decizie, de un moment. Acceptăm și că arbitrii greșesc, dar atunci poți fi și tu mai îngăduitor.”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru Digisport.

CFR Cluj se află pe locul 2 în Liga 1, în acest moment, la egalitate de puncte cu FCSB, ambele având câte 57, fiind urmate de Universitatea Craiova cu 50 de puncte.

Citeşte şi Anghel Iordănescu, de partea lui CFR Cluj în lupta la titlu: ,,Trăiesc cu intensitate maximă fiecare meci”

realitatealiga 1anghel iordanescuedi iordanescucfr cluj
Medici teren

Medic cardiolog: ,,Eriksen ar fi murit dacă nu era îngrijit rapid”

Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”