Edi Iordănescu, compătimit după plecarea de la FCSB: ,,În România contractul este facultativ”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 20 noiembrie 2021, ora 17:27,
Edi Iordănescu, sursa foto: captura digisport.ro
Edi Iordănescu, sursa foto: captura digisport.ro

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB, după ce nu s-a mai înţeles cu Gigi Becali. Acum, la formaţia ,,roş-albastră” a revenit pe banca tehnică Toni Petrea.

Alexandru Bourceanu, fost fotbalist la FCSB, a vorbit despre situaţia lui Edi Iordănescu. Acesta îl compătimeşte pe tehnicianul rămas liber de contract acum şi spune că în ţară contractele sun mai degrabă facultative, decât să fie ceva pe care un angajat să se bazeze.

Citeşte şi CELEBRU ANTRENOR A DEMISIONAT, DUPĂ CE AR FI FOLOSIT UN CERTIFICAT DE VACCINARE ÎMPOTRIVA COVID-19, FALS

,,Ce pot spune despre contractul pe care Edi l-a avut cu FCSB? Ambele părți l-au semnat, l-au agreat. Dar în România contractul este facultativ. Asta am trăit-o și eu ca jucător. Mi-e foarte greu să comentez, îmi pare rău pentru FCSB pentru că Edi e un antrenor bun, care vine cu lucruri care în România se lucrează la prea puține echipe.

Lumea se raportează doar la rezultatele pe care le-am avut noi acum 9 ani și e perceput doar ca un secundul lui Reghecampf. Dar a avut un sezon precedent foarte bun și, până cu 2-3 etape înainte de final, până la acel gol al CFR-ului, când mingea a sărit din gazon, a fost foarte aproape de titlu. În timpul sezonului regulat, FCSB a arătat că e cea mai bună echipă din campionat.”, a declarat Alexandru Bourceanu, pentru Digisport.

Alexandru Bourceanu

Citeşte şi CINE ARBITREAZĂ MECIUL FCSB – FC BOTOȘANI, CAPUL DE AFIȘ AL ETAPEI A 16-A

edi iordanescurealitateafcsbalex bourceanugigi becali