Edi Iordănescu, criticat de un dinamovist pentru că nu a introdus un jucător de la FCSB în lotul pentru Euro: „Putea face diferența”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat sâmbătă, 08 iunie 2024, ora 13:36,
Edi Iordanescu
Edi Iordanescu

 

Fotul dinamovist Ionel Dănciulescu este de părere că experiența lui Chiricheș ar fi putut fi decisivă în anumite momente la Euro. În plus, „Danciu” a remarcat faptul că lui Burcă îi lipsesc meciurile oficiale.

Burcă nu a mai jucat de foarte mult timp, e clar că va avea de suferit dacă va juca. Nu cred că va miza din primul meci pe el Edi Iordănescu. Mi-e greu să cred, după ce ai stat atât de mult timp.

De asta am spus-o și o spun și acum, cred că în lotul lărgit ar fi trebuit să fie și Chiricheș. Mai ales că este și problema medicală cu Rus. L-aș fi văzut un jucător cu experiență. E un jucător de experiență, un jucător de grup, ar fi putut să aducă un plus. Ar fi putut să fie cu lotul și să facă antrenamente.

Chiricheș a jucat în ultimul timp, Burcă de când nu a mai jucat? Vorbim de faptul că nu a mai jucat de trei, patru luni”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit Digisport.

edi iordanescuromaniaionel danciulescu