SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Edi Iordănescu nu a glumit: „FCSB poate să-i amendeze pe jucători pentru dezinteres!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 16:09,
Edi Iordanescu, Sursa foto- Profimedia Images
Edi Iordanescu, Sursa foto- Profimedia Images

Roș-albaștrii s-au calificat chinuit aseară în optimile Cupei României, după 5-3 în fața celor de la CS Hunedoara, echipă care evoluează în eșalonul al treilea!

Vicecampioana României a tremurat serios pe stadionul Michael Klein, astfel că elevii lui Florin Maxim i-a pus la grea încercare pe Budescu&co. La finalul partidei, Edi Iordănescu s-a arătat extrem de supărat pe atitudinea jucătorilor săi și a amenințat că aceștia vor primi amenzi pentru felul în care au arătat aseară.

Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine al celor de la FCSB, este de părere că oficialii clubului pot recurge la un asemenea gest. Totodată, fosta legendă a roș-albaștrilor a evidențiat și doi dintre jucătorii care au greșit flagrant la golul de 3-3 al hunedorenilor.

Helmuth-Duckadam
Helmut Duckadam

„Eu nu înțelegeam antrenorii care bagă echipa a doua, după care fac schimbări. Așa cum s-a întâmplat cu cei de la Botoșani, la Pitești. Au băgat 5 odată ca să câștige, dar n-au reușit să câștige. Acum, însă, am văzut că poți conduce cu 3-0 și să fii egalat și să tremuri. Aici nu ai mare lucru de spus, cred că Edi Iordănescu a spus tot. Hunedoara a făcut un meci foarte bun

Oaidă, la golul 3, a pierdut mingea superficial. Miron a strâns foarte târziu, iar adversarul a prins un șut senzațional. FCSB poate să-i amendeze pentru dezinteres în joc! Depinde ce apare trecut în regulamentul de ordine interioară”, a spus Duckadam, potrivit Digi Sport.

Citește și APĂRAREA, MAREA PROBLEMĂ A FCSB-ULUI: ,,CRISTEA ŞI MIRON SUNT COMICI! ACOLO E NENOROCIREA”

duckadamfcsbdeclaratiirealitatealiga 1