SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Edi Iordănescu, reacţie după prima ieşire a patronului. „Este stăpân pe el, era bucuros”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 19 octombrie 2021, ora 18:21,
EDI IORDĂNESCU
EDI IORDĂNESCU

Gigi Becali şi-a încălcat rapid una dintre promisiunile pe care i le-a făcut lui Edi Iordănescu. Patronul FCSB a criticat jocul echipei într-o intervenţie publică, însă antrenorul nu a reacţionat negativ.

Narcis Răducan, apropiat şi fost colaborator al lui Edi Iordănescu, a comentat situaţia relaţiei dintre patron şi antrenor la FCSB. Fostul mijlocaş stelist îl cunoaşte foarte bine şi pe Gigi Becali, după perioada în care a ocupat funcţia de director sportiv la FCSB.

”Eu cunosc bine personajele principale. Scenariul este previzibil. Pot scoate în evidență rezultatele lui Edi și ale echipei sale, sunt foarte multe lucruri bune din punctul ăsta de vedere. Mă bucur că a reușit să echilibreze și să repare jucătoria.

Mai departe, e greu de prezis ce se va întâmpla, depinde de mulți factori independenți de voința lui Edi. Dacă vor fi rezultate, cred că mariajul va continua, chiar dacă domnului Becali nu-i place.

Eu cred că principalul obiectiv al lui Edi este să câștige ceva, campionatul. Evident, echipa trebuie să și joace ceva, dar pe Dan Petrescu nu l-a întrebat nimeni cum a jucat și a câștigat patru campionate la rând. Dacă facem un clasament, cel mai important este rezultat”, a declarat Narcis Răducan, la Digi Sport.

CITEŞTE ŞI: CONTINUĂ SCANDALUL DINTRE ANAMARIA PRODAN ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF: „MI-A CERUT SĂ RENUNȚ LA NUME. PENTRU MINE S-A TERMINAT”

Narcis Răducan a descris şi felul în care a reacţionat Iordănescu după declaraţiile de nemulţumire ale patronului.

”Eu am vorbit puțin cu Edi și l-am simțit destul de liniștit. Era stăpân pe el. Era bucuros, cât poate fi, că sunt rezultate. E preocupat și el de situația echipei din punct de vedere medical, dar e liniștit. L-am văzut mai liniștit decât mă așteptam”, a dezvăluit fostul internaţional.

Sub comanda lui Edi Iordănescu, FCSB a ajuns pentru prima oară în actualul sezon la cinci victorii consecutive în campionat.

CITEŞTE ŞI: GIGI BECALI, CONTRAZIS DE STATISTICI! CUM ARATĂ POSESIA CELOR DE LA FCSB CU EDI IORDĂNESCU ANTRENOR

 

patronedi iordanescuantrenorfcsbnarcis raducanliga 1gigi becali