SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Eduard Novak intervine în conflictul dintre FCSB și CSA! Pe cine vede „adevărata Steaua”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 22:44,

CSA Steaua se află într-un conflict neîncetat cu cei de la FCSB, iar „militarii” nici nu au de gând să ajungă la un numitor comun cu echipa lui Gigi Becali!

Războiul de la distanță dintre FCSB și CSA Steaua pare că nu ar avea șanse să se termine vreodată, iar ultimele motive de neînțelegere dintre cele două echipe sunt reprezentate de noua arenă din Ghencea și de palmares. Clubul Armatei nu este dispus sub nicio formă să primească echipa din Liga 1 pe noul stadion, în ciuda cererii înaintate de oficialii vicecampioanei României.

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a vorbit despre situația celor două echipe și consideră că acest conflict nu a făcut altceva decât să facă rău unuia dintre cele mai mari branduri din sportul românesc. Ulterior, șeful MTS a dezvăluit și cine este continuatoarea Stelei, din punctul său de vedere.

„Am crescut cu Steaua, cu Boloni, cu Hagi. De când cu scandalul cine e Steaua, deja am pierdut firul. Eu acolo am închis totul. Care e Steaua istorică? (n.r. întrebat care e Steaua adevărată) FCSB. Dar n-am zis-o ca ministru!”, a spus Novak, potrivit Pro Sport.

Citește și UN FOST JUCĂTOR AL FCSB-ULUI, ANUNȚ TRANȘANT: „STEAUA TREBUIE SĂ JOACE ÎN GHENCEA!”

Eduard Novakfcsbcsa steauarealitateadeclaratii