Elevii lui Adi Mutu, gata să ia cu asalt Liga 1! FC U Craiova 1948 a efectuat vizita medicală astăzi

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 14 iunie 2021, ora 20:04,
FCUCraiova
FCUCraiova

Adrian Mutu a devenit antrenorul lui FC Universitatea Craiova 1948, după ce a semnat un contract valabil pe doi ani de zile.

În urma semnării înţelegerii cu gruparea olteană, Mutu va încasa împreună cu staff-ul său nu mai puţin de 30.000 de euro lunar, din care 14.000 de euro îi revin numai ,,Briliantului”. După ce echipa din Bănie a promovat în Liga 1, conducerea clubului a anunţat că se vor realiza mai multe transferuri în perioada de pauză competiţională, fiind stabilite obiective măreţe încă de la primul an de la promovare.

 

 

Pentru moment, singurul transfer realizat de cei de la FC U Craiova 1948 este argentinianul Bauza, venit de la Csikszereda Miercurea Ciuc.

 

Până când se vor mai realiza mutările mult aşteptate de fanii echipei, astăzi, elevii lui Adi Mutu, o parte din ei, au efectuat vizita medicală la un centru de specialitate pentru sportivi, din Craiova. Restul jucătorilor de la FC U Craiova vor efectua vizita medicală în ziua de marţi.

 

,,Ne pregătim pentru întrarea în presezon! Astăzi, o parte din lei au mers la vizita medicală, urmând ca restul echipei să o efectueze mâine.”, apare în postarea echipei din Bănie.
Până în acest moment, FC U Craiova 1948 s-a despărţit de nu mai puţin de 11 jucători: Taborda, Gâț, Diakite, Cristea, Stoenac, Anghelina, Ciolacu, Cacheiro, Luboya, Gugu și Vali Munteanu.
realitatealiga 1adi mutufc u craiogvavizita medicala