Surprizele pregătite de Mutu la reunirea juveților: „2-3 jucători vor fi prezentați astăzi”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 11 iunie 2021, ora 13:38,
Adi Mutu, antrenorul lui FCU Craiova 1948
Adi Mutu, antrenorul lui FCU Craiova 1948

FC U Craiova încearcă să concureze cu echipele care vor emite pretenții în noul sezon la un loc în cupele europene. Iar  venirea lui Mutu în Bănie pare să se vadă încă de la începutul aventurii „Briliantului” la noua sa echipă. 

Conducerea alb-albaștrilor a dezvăluit astăzi că noul antrenor va primi întăriri serioase încă de la primele antrenamente. La reunirea din această după amiază, vor fi prezente ultimele trei achiziții ale oltenilor, ale căror nume sunt păstrate la secret deocamdată. Iar până la mijlocul săptămânii viitoare vor veni și ceilalți fotbaliști care să întărească nou-promovata în Liga 1. Singurul fotbalist care a semnat cu FC U Craiova până acum este Juan Bauza de la divizionara secundă, Csikszereda Miercurea Ciuc. Marcel Pușcaș este cel care a comunicat planurile pe termen mediu ale craiovenilor.

„Astăzi, la ora 19:00, va fi reunirea lotului. Ne întâlnim cu jucătorii actuali și cei 2-3 care vor veni în cursul zilei de astăzi. Până marți-miercuri vom anunța și celelalte transferuri. Pe data de 21 iunie dimineața se pleacă în Slovenia, avem un număr de 5 jocuri acolo.

Luni facem testul COVID, marți la fel, apoi vizitele medicale. În Slovenia o să ne dumirim dacă ceea ce s-a întâmplat din punctul de vedere al transferurilor a fost de bun augur. Probabil că vor veni direct în Slovenia câțiva jucători, unul, poate doi”, a dezvăluit președintele clubului finanțat de Adrian Mititelu la PRO X. 

Acesta a dezvăluit și care au fost țintele acestei perioade de mercato pentru Mutu și colaboratorii săi.

„Important este să avem o structură a lotului, cu doi jucători egali valoric pe post. Trebuie să ai un schelet bun al echipei. Ca antrenorii și staff-ul să fie mână forte și să-și pună experiența și dorința în aplicare. În privința lui Adrian Mutu, am stat aseară de vorbă cu el.

Este un antrenor tânăr, fost mare fotbalist, tinerețea sa ca antrenor trebuie să fie plină de ambiție și de dorința de a lucra, iar eu nu mă îndoiesc de asta. Experiența de fost jucător trebuie să fie transmisă și jucătorilor”, a mai subliniat șeful clubului oltean. 

CITEȘTE ȘI –>> ADI MUTU VREA UN NOU PORTAR LA FC U CRAIOVA 1948! PE CINE A PUS OCHII ,,BRILIANTUL”

marcel puscasrealitateatransferurireuniremutufc u craiova