SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Elisabeta Lipă, Mădălin Voicu şi Daniel Nanu vin la Realitatea Sportivă! Ediţie specială, astăzi, de la ora 18:00

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 08 august 2021, ora 17:50,
Eisabeta Lipă şi Mădălin Voicu
Eisabeta Lipă şi Mădălin Voicu

Claudiu Giurgea este gazda unei noi ediții a emisiunii “Realitatea Sportivă”, astăzi, de la ora 18:00, la Realitatea Plus!

Emisiunea va putea fi urmărită în direct și pe Facebook, pe paginile Realitatea.net și Realitatea Sportivă.

În studioul emisiunii vor mai fi prezenți preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, alături de Mădălin Voicu și Daniel Nanu. Invitații, alături de moderatorul emisiunii, Claudiu Giurgea, vor dezbate cele mai de actualitate subiecte din momentul de față.

Aceștia vor discuta despre cum s-a ajuns ca în România să decadă atât de mult sportul în ultimii ani. Dezastrul a fost reprezentat chiar la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde ţara noastră nu a obţinut decât trei medalii, dintre care una de aur şi trei de argint.

România a terminat pe locul 46 în clasamentul medaliilor de la Tokyo, după ce Ana Maria Popescu a obţinut aurul la scrimă, Simona Radiș și Ancuța Bodnar, aurul în proba de dublu vâsle feminin, Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari, argint în proba de patru rame masculin şi Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă, argint în proba de dublu rame masculin.

Citeşte şi MESAJUL DE DISPERARE AL ELISABETEI LIPĂ, CĂTRE PREMIERUL ROMÂNIEI: “NU LĂSAȚI SPORTUL SĂ MOARĂ”

daniel nanurealitateamadalin voicuelisabeta lipa