Emil Grădinescu vine cu noi dezvăluiri: ”Noi ne-am cam pierdut minţile pe acolo!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat luni, 20 noiembrie 2023, ora 22:58,
Emil Grădinescu
Emil Grădinescu

Echipa naţională a României s-a calificat la un turneu final după opt ani, sâmbătă, în urma victoriei cu Israel, scor 2-1, din Ungaria.

În clasament, România este pe primul loc al grupei, cu 19 puncte, urmată de Elveţia, cu 17 puncte. Ambele echipe s-au calificat pentru turneul final. Pentru tricolori este a şasea oară când merg la turneul final al campionatului european, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016.

Comentatorul sportiv Emil Grădinescu a fost criticat pentru prestația pe care a avut la meciului naționalei, iar recent a oferit noi declarații.

”Au fost şi acuze, au fost şi aprecieri. Scuzaţi răguşeala, de la patriotism. Ştiu protestatarul-tip. Este fie estetul ăla căruia îi pute fotbalul şi care normal că nu face parte din fotbal şi nu-i place, îi miroase şi îl şochează. Fie e vorba despre diverşi prieteni de prin presă, fie alţi prieteni de la CSA Steaua, care atacă în grup.

Ce pot spune e ce mi-a zis un prieten foarte bun, căruia i-am zis să fie sincer, că noi ne-am cam pierdut minţile pe acolo. A fost golul ăla la început, cu egalarea din minutul 10, cu multe evenimente.

Cu Puşcaş lovit în cap şi arbitrul care n-a văzut şi am sărit în picioare şi am zis <<opreşte meciul>>, cu bară, ratări… Un meci care te-a ţinut în unghii acolo la postul de comentator.

Uşor, uşor pe măsură ce te apropii de meci e linia de finish şi vrei să fie bine şi de aici nici nu mai ştiu ce am zis. Nu mă aşteptam să fac aşa urât, că am o vârstă şi i-am zis lui Costi (n.r. – Mocanu) să fim obiectivi şi uite că nu s-a întâmplat, că din minutul 2 s-a dus naibii tot planul.

O să vină alţii şi o să zică că am făcut mişto de ei cu Elveţia, dar tot din suferinţă a fost. Aici n-aş vrea să aduc în discuţie diverse opinii mai mult sau mai puţin competente. Pupa-ţi-aş picioarele şi adidaşii tăi (n.r. – râde)…”, a spus Emil Grădinescu, la Orange Sport.

romaniaEmil Grădinescu